Fabrika kül oldu

Diyarbakır OSB'deki ambalaj ve karton fabrikasında yangın çıktı. Fabrika kül haline gelirken, 8 kişi dumandan zehirlendi.

Haberler 06.04.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Organize Sanayi Bölgesindeki Oluklu mukavva, karton ve koli fabrikasnda yangn çkt. Yangna çok sayda itfaiye ekibi müdahale ederken, ölen ya da yaralanan olmazken, 8 kii dumandan etkilendi. Büyük çapl hasar meydana gelen fabrikada, yangn uzun uralar sonrasnda kontrol altna alnarak, söndürüldü.

Merkez Yeniehir lçesi Elaz karayolunun 23. kilometresinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinin 1inci etabnda bulunan Oluklu mukavva, karton ve koli fabrikasnda henüz bilinmeyen bir nedenle saat 17.00 sularnda yangn çkt.

YANGIN FABRKAYI SARDI

Yangn ksa sürede fabrikann genelini sard. Yangna ilk olarak OSBde bulunan itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangnn hzla büyümesi üzerine Diyarbakr merkezden çok sayda itfaiye ekibi ile salk ekibi sevk edilirken, polis çevrede güvenlik önlemi ald.

8 K DUMANDAN ZEHRLEND

Ölen ve yaralanan olmad yangndan yükselen dumanlar panie neden olurken, 8 kii dumandan etkilendi. Etkilenenler olay yerine çarlan Ambulanslarla ilk müdahaleleri burada yapldktan sonra, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma hastanesine kaldrld.

FABRKA KÜL HALNE GELD

Yangnn çevredeki fabrikralara da sçramamas için youn bir çalma ortaya koyan itfaiye ekipleri, güçlükle kontrol altna alnan yangnn büyük zarara neden olduunu bildirdi.

Yangnn nedeni aratrlrken, balatlan soruturma ise sürüyor. tfaiye ekipleri de geç saatlere kadar soutma ileminde bulundu. Buarada, yangn haberini alan Organize Sanayi Bölgesi Bakan Vekili Abdulkadir Karavil de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Ana Sayfaya Git