Facia kıl payı atlatıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde heyelan meydana geldi. Meraklı gözlerle dağdan kopmak üzere olan dev kaya kütlesini izleyen vatandaşlar, kayaların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Haberler 14.05.2019 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Birecik ilçesinde k döneminde etkili olan ya nedeniyle yumuayan toprak kayd. Dev kaya parçalarnn yola savrulduu heyelanda vatandalar kaya parçalar altnda kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise cep telefonlar ile kaydedildi.

Olay, akam saatlerinde Frat Nehiri sahil yolundaki Kelaynak Üretim stasyonu yaknlarnda meydana geldi. lçede etkili olan yalar nedeniyle yaklak 1 ay önce heyalan meydana gelen bölgede yine toprak kaymas yaand. Büyük bir gürültü ile kayan toprak ve kaya parçalar çevreye savruldu.

FACADAN KIL PAYI KURTULDULAR

Bölgede parka gezmeye gelen vatanda ise toprak ve kaya parçalarnn altnda kalmaktan son anda kurtuldu. Kimsenin yaralanmadn heyelanda 2 otomobilde hasar meydana geldi. hbar üzerine olay yerine gelen polis ve zabta ekipleri çevrede güvenlik önlemi alrken yola düen kaya parçalar i makineleri ile kaldrlma baland.

Heyelan an ise çevredeki vatandalar tarafndan cep telefonlar ile kaydedildi.

Ana Sayfaya Git