FETÖ operasyonu

Emniyet ekipleri sabah saatlerinden itibaren birçok ilde FETÖ'ye yönelik peş peşe operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haberler 04.12.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Cumhuriyet Basavclnca, FETÖ/PDYnin sivil yaplanmasna yönelik yürütülen soruturma kapsamnda, ByLock kullancs olduu tespit edilen 20 üpheli hakknda gözalt karar verildi. Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri de 11 üpheliyi, operasyonla yakalayarak gözaltna ald. Polis, 9 üphelinin yakalanmasna yönelik çalmalarn sürdürüyor.

ANKARA MERKEZL 20 LDE FETÖ OPERASYONU: 23 GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Basavcl Terör Suçlar Soruturma Bürosu, Jandarma Genel Komutanlnda FETÖ/PDY ile irtibat tespit edilen 24ü görevde, 12si geçici olarak görevden uzaklatrlan temen ve astsubay rütbesindeki 36 üpheli hakknda gözalt karar verildi. Ankara Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, ankesörlü ve kontörlü telefonlar ile büfe telefonlarndan periyodik ve ardk arama sistemiyle haberletikleri belirlenen üphelilerin yakalanmas için Ankara merkezli 20 ilde e zamanl operasyon balatt. Operasyonlarda 23 kii gözaltna alnrken, 13 üphelinin yakalanmas için çalmalarn sürdürüldüü belirtildi.

MALATYA MERKEZL 5 LDE FETÖ OPERASYONU: 12 GÖZALTI

Malatya Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü FETÖ/PDY soruturmas kapsamnda, Malatya merkezli Adyaman, Batman, Osmaniye ve anlurfada operasyon düzenlendi. KOM ekipleri tarafndan düzenlenen operasyonda 12 adrese e zamanl baskn yapld.

Aralarnda Banka Asyaya destek için para yatrlanlarn da bulunduu 12 üpheli gözaltna alnd. üpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git