Fiyatlara karşı hamle üstüne hamle geliyor!

Yüksek gıda fiyatlarına karşı alınan önlemlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin market sayılarının artırılması ve perakende düzenlemesini için çalışmalar sürerken PTT de harekete geçti. PttAVM.com, bünyesindeki kooperatif ürünlerini çeşitlendirerek vatandaşa ucuz gıda ulaştıracak.

Haberler 07.10.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti, fahi fiyat artlarnn önüne geçmek için daha önce gündeme gelen perakende düzenlemesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Düzenlemenin e-ticaret, zincir market, küçük esnaf ve vatandaa ucuz ürün ulatrmak olmak üzere dört aya olacak. Zincir marketlerin tpk ABDde olduu gibi otoyol kenarlarnda kurulmas düünülüyor. AK Parti kaynaklar, u anda mahalle aralarnda bulunan mevcut marketlerin durumlarnn korunacan ifade ediyor. E-ticaret ile uraanlara baz alanlarda vergi muafiyeti getirilmesi de planlanyor.

PTT DE HAREKETE GEçT

Öte yandan PttAVM.com Genel Müdürü Hakan çevikolu, aralarnda Tarm Kredi Kooperatifleri ürünlerinin de bulunduu kurulularn online gda satn çeitlendireceklerini bildirdi.

DAHA FAZLA ÜRÜNÜ VATANDALA BULUTURACAIZ

PttAVM.com, bünyesindeki kooperatif ürünlerini çeitlendirecek. çevikolu, Halihazrda Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Türkiye Tarm Kredi Kooperatifleri, Atatürk Orman çiftlii (AOç) ve Tarmsal Aratrmalar ve Politikalar Genel Müdürlüünün (TAGEM) ürünlerini uygun fiyatlarla ulatryoruz. Yeni dönemde vatandala daha fazla ürünü buluturmay hedefliyoruz dedi.

ÜCRETSZ KARGO SEçENE LE DESTEK OLMAYA çALIIYORUZ

Piyasadaki fiyat denetimlerinin son dönemde sklamasn desteklediklerini kaydeden çevikolu, Biz de kendi içimizde satclarmzn belirledii ürünlerde youn bir denetim gerçekletiriyoruz diye konutu.

Kooperatif ürünlerinin vatandalar tarafndan oldukça ilgi gördüünü belirten çevikolu, Kooperatiflerimizin zeytinden bala, yadan ekere, çikolatadan bakliyata birçok ürünü platformumuzda bulunuyor. Birçok üründe ücretsiz kargo seçeneiyle de alverilerde destek olmaya çalyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git