Geçinemiyoruz!

DİSK Bölge Temsilcisi Hasan Eroğlu, gelinen süreçte işsizliğin, pahalılığın, zamların ve faturaların artık emekçilerin belini büktüğünü ifade ederek, TL değer kaybettikçe her gün daha da yoksullaşıyoruz. Biz döviz geliri garantili ihaleleri alan 3-5 müteahhit değiliz" iddiasında bulundu.

Haberler 27.11.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Genel Hizmetler çileri Sendikas (GENEL-) Diyarbakr 1 ve 2 Nolu ubeleri, Kouyolu Parknda bulunan nsan Haklar Ant önünde basn açklamas düzenledi.

Sendikaya bal birçok üyenin katld açklamada, Artk yeter! Geçinemiyoruz pankart açlrken, sk sk Vergide adalet istiyoruz ve nadna sendika inadna sendika sloganlar atld.

YOKSULLAIYORUZ

DSK Bölge Temsilcisi Hasan Erolu, gelinen süreçte isizliin, pahalln, zamlarn ve faturalarn artk emekçilerin belini büktüünü ifade ederek, Biz çalyoruz, biz üretiyoruz, bu ülkenin ekonomisini biz büyütüyoruz ama biz geçinemiyoruz diyerek tepkisini dile getirdi. ktidarn, yaanan ekonomik krize ilikin yapt konumalarla adeta içi ve emekçilerle dalga geçtiinin altn çizen Erolu, Ülkeyi yönetenler bizlere dövizden size ne diyorlar. Aklmzla dalga geçmeyin. Biz TL kazanyoruz, döviz kuru arttkça ineden iplie her eye zam geliyor. TL deer kaybettikçe her gün daha da yoksullayoruz. Biz döviz geliri garantili ihaleleri alan 3-5 müteahhit deiliz ifadelerini kulland. Erolu, yoksullua ve emein ucuzlatlmasna kar direneceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git