Gençlere büyük ayrıcalık

18-25 yaş aralığındaki gençler, bankaların yeni hedef kitlesi. Aidatsız kredi kartı, ücretsiz havale, uygun faizli eğitim kredisi gibi klasik ürünlerin yanında acil nakit ihtiyacı durumunda harçlık toplatan uygulamalara kadar birçok avantajlı ve masraf azaltan hizmet sunuyor.

Haberler 25.11.2019 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksek Öretim Kurumunun (YÖK) Austos 2019 verilerine göre; Türkiyede üniversite okuyan örenci says 7 milyon 740 bin 502.Genel bankaclk hizmetleri içinde gençlerin pay ise sadece yüzde 10- 15 civarnda.

Gençleri hedefleyen bankalar, uygun taksitli eitim kredilerinden, kredi kart ve ATM kartlarna kadar çok sayda hizmeti bir arada sunuyor. Konser, sinema, tiyatro, sergi gibi organizasyonlara destek veriyor.

GELECEE YATIRIM

Bankalarn gençlerle ilgili kampanyalarndaki hedefi, gençlerin ilk bankas olmak. Gençlerin artan ihtiyaçlarna cevap vermeyi amaçlayan bankalar, gelecein potansiyel müterilerine en iyi hizmeti sunmak için adeta yar içinde.

Gençler özellikle havale, EFT, kredi kart ve fatura ödeme gibi bankaclk ilemlerini kullanyor. Buna karlk bankalar gençlerin masrafn düüren hesapl ayrcalklar sunuyor. te 18-25 ya grubuna sunulan ürün ve hizmetler:

YAPI KRED: MASRAFSIZ HARçLIK

Acil nakit ihtiyaçlarnda Play Harçlk ile gençlere yardmc oluyor. Yap Kredi ATMlerinden Play Harçlk ile nakit çekim ücreti ve ilk 2 gün için nakit çekim faizi ödemeden, her ay toplam 100 TLye kadar nakit çekilebiliyor.

Play Kart sahipleri aracn çekilmesi, vize ilemleri, dil kursu, eitim, parti organizasyonlar konusunda Asistans Hizmetlerinden yararlanabiliyor.

TEB: BRKM ÖZENDRYOR

Gençlerin tasarruf yapmalarn kolaylatrmak için Marifetli Genç Hesap ve Global Genç Hesap sunuyor.

Banka, Global Genç Hesapta 100 TLden itibaren faiz geliri elde etmeyi salyor. Faiz günlük iliyor. Ayrca hogeldin faizi de var.

AKBANK: DER ATMLERDEN çEKM

Akbank Örenci Hesabndan ücret alnmyor. Bakas, hesabna para gönderirken masraf ödemiyor. Her ay iki defa, dier banka ATMlerinden masraf ödemeden, hesabndan para çekmeni salyor.

Exi26 hizmetiyle örenci hesabna yurtdndaki dier bankalarn ATMlerinden masraf ve komisyon ödemeden para çekilebiliyor.

GARANT: ADATSIZ KRED KARTI

Yllk aidat olmayan Bonus Genç kredi kart sunuyor. Biriken bonuslar da kullandran banka, Paracardla yaplan para çekme, para yatrma gibi ilemleri yapmay salyor.

Tüm harcamalar için ilem taksitlendir ve ilem erteleme imkanlar sunuyor.

VAKIFBANK: OKUL KARTINLA ALIVER YAP

Üniversite örencileri için LikeCard ve Kampüs Kart ürünü var. LikeCard ile tüm sinemalarda geçerli yüzde 50 indirimli sinema bileti imkan salyor.

Pein harcamalar taksitlendirmek mümkün oluyor. Kampüs Kart ise LikeCardn sunduu tüm frsatlar sunarken, ek olarak üniversitelerde örenci kimlik kart olarak geçi kontrollerinde, yemekhanelerde, örenci yurtlarnda ve kütüphanelerde kullanlabiliyor.

Banka, Genç ARI hesabyla da gençlere gecelik faiz kazandryor.

BANKASI: PARA TOPLUYOR

te Üniversiteli: Pakette aidatsz kredi kart ve genç emeklilik plan bulunuyor. Cepte ise baz ubelerde 60 dakikaya kadar CepWi-Fi andan ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Cep Sosyal Hesap Uygulamas ile gençler rehberinden tanmlad kiilere mesaj göndererek internetten para topluyor.

50 kiiye kadar katlmclara para toplama talebini iletebiliyor. Annda fatura ödeme, karekodla para çekme gibi kolaylklar da pakette var.

ZRAAT BANKASI: ÖRENC DOSTU KART

Bankkart Genç ile banka kart ve kredi kartn tek kart üzerinde birletirdi. KYK bursu alanlar, hesabnda para olmadnda da faizsiz/masrafsz ekstra alveri frsat sunan Harçlk Avansn kullanabiliyor.

Banka ayrca, eitim harcamalar için de düük faizli kredi imkan salyor.

DENZBANK: ÜCRETSZ HAVALE

Gençlik Bankacl: Ücretsiz havale yaplabiliyor. Bu hesaba gelen havaleden de ücret alnmyor. Aileler bu yolla bedava harçlk gönderebiliyor.

Bonus kartn tüm özelliklerine sahip D-arj Bonus kredi kart, okul ve eitim masraflar için düük faizli eitim kredisi, cepten cebe ücretsiz para gönderebildikleri mobil cüzdan uygulamas fastPay, tüm ilemlerin ücretsiz olduu Mobil Deniz de sunulan hizmetler arasnda.

Ana Sayfaya Git