Gül bugün Diyarbakır'da

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün diyarbakır'a günübirlik çıkarma yapıyor. Gül öğleden sonra, bir dizi temasta bulunacak.

Haberler 09.07.2019 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, günübirlik bugün Diyarbakra çkarma yapyor. Gül, öleden sonra Diyarbakrda olacak.

Ölen uçayla Diyarbakra bir heyetle birlikte Diyarbakra gelecek olan Bakan Gül, ilk olarak l Valisi Hasan Basri Güzelolunu makamnda ziyaret ederek, kent hakknda birifing alacak.

GÜLÜN TEMASLARI

AK Parti Milletvekilleri ile l Tekilatnn da elit edecei Bakan Gülün temaslar daha sonra srasyla, ADliye Sarayn ziyaret ederek Basavc Ahmet yavuzla görüecek. Diyarbakr barosunu ziyaret ederek yönetimle yapaca görümenin ardndan buradan ayrlacak olan Bakan Gül ve beraberindekiler Bölge Adliye Mahkemesine ziyarette bulunacak.

CAM ZYARETLER

Tarihi Ulu Cami ve Hz. Süleyman Camini ziyaret edecek olan Gül, AK Parti l Binasna geçerek burada partililerle bir araya gelecek.

Gül, Sufhe Medresesini ziyaret edecek. Bu ziyaretlerinin ardndan özel program gerçekletirecek olan Adalet bakan Abdulhamit Gül daha sonra saat 21.40ta Diyarbakrdan ayrlarak, Ankaraya dönecek.

GÜLE Üç YARDIMCI

Öte yandan, Cumhurbakan Erdoan, Adalet Bakanl Bakan Yardmclklarna üç atama yapt. Resmi Gazetenin bugünkü saysnda yaymlanan atama kararlarna göre; Adalet Bakanl Bakan Yardmclklarna, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü aban Ylmaz, Bursa Cumhuriyet Basavcs Uurhan Ku ve avukat Zekeriya Birkan getirildi.

HAYIRLI OLSUN MESAJI

Gül, Twitterdan yapt açklamada Sayn Cumhurbakanmzn tensipleriyle Zekeriya Birkan, aban Ylmaz ve Uurhan Ku, Adalet Bakanl Bakan Yardmcs olarak atanmtr. Kendilerine yeni görevlerinde baarlar diliyorum, hayrl olsun ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git