Görüş Bildir

Gül bugün Diyarbakır'da

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün diyarbakır'a günübirlik çıkarma yapıyor. Gül öğleden sonra, bir dizi temasta bulunacak.

Gül bugün Diyarbakır'da

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, günübirlik bugün Diyarbakır'a çıkarma yapıyor. Gül, öğleden sonra Diyarbakır'da olacak.

Öğlen uçağıyla Diyarbakır'a bir heyetle birlikte Diyarbakır'a gelecek olan Bakan Gül, ilk olarak İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, kent hakkında birifing alacak.

GÜL'ÜN TEMASLARI

AK Parti Milletvekilleri ile İl Teşkilatının da eşlit edeceği Bakan Gül'ün temasları daha sonra sırasıyla, ADliye Sarayını ziyaret ederek Başsavcı Ahmet yavuz'la görüşecek. Diyarbakır barosunu ziyaret ederek yönetimle yapacağı görüşmenin ardından buradan ayrılacak olan Bakan Gül ve beraberindekiler Bölge Adliye Mahkemesine ziyarette bulunacak.

CAMİ ZİYARETLERİ

Tarihi Ulu Cami ve Hz. Süleyman Cami'ni ziyaret edecek olan Gül, AK Parti İl Binasına geçerek burada partililerle bir araya gelecek.

Gül, Sufhe Medresesini ziyaret edecek.  Bu ziyaretlerinin ardından özel program gerçekleştirecek olan Adalet bakanı Abdulhamit Gül daha sonra saat 21.40'ta Diyarbakır'dan ayrılarak, Ankara'ya dönecek.

GÜL'E ÜÇ YARDIMCI

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına üç atama yaptı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre; Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve avukat Zekeriya Birkan getirildi.

'HAYIRLI OLSUN' MESAJI

Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi