Gülistan Doku ve Yılmaz Güneş'ten bugün de iz yok

TUNCELİ'de, 17 Mart günü Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36) ve Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) bulunması için sürdürülen arama çalışmalarında bugün de bir ize rastlanılmadı.

Haberler 07.04.2020 - 02:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tunceli l Jandarma Komutanl bünyesindeki JAK timinin, Munzur Nehrinde, 17 Mart günü arama- kurtarma eitimi yaptklar bot devrildi. Botta bulunan 4 JAK timi görevlisinden 3ü kendi imkanlaryla kurtulurken, Jandarma Uzman çavu Ylmaz Güne akntya kaplarak, kayboldu. Günein bulunmas için Jandarma Genel Komutanlna bal Jandarma Özel Asayi Komutanl (JÖAK) timleri, Van ve Samsun JAK timi ve Elaz, Ordu ve Rize il emniyet müdürlükleri bünyesindeki su alt arama kurtarma polisleri ile Tunceli AFAD ekipleri arama çalmalar balatt.

Günein arama çalmalarnn 21inci gününde JAK timleri, Munzur Nehrinde botla ve su içine girerek arama çalmalarn sürdürürken, polis ve AFAD ekipleri ise Uzunçayr Baraj Gölünün yüzeyinde botlarla arama çalmas yapt. Ancak tüm aramalara ramen hiçbir ize rastlanamad.

ALES çALIMALARI YAKINDAN TAKP ETT

Jandarma Uzman çavu Ylmaz Günein Kahramanmaran Elbistan ilçesinden gelen babas Emin Güne, annesi Aysel Güne ve ei Gülnur Ortakç Güne sabah saatlerinden itibaren çalmalar yerinde takip etti. Arama çalmalarn yürüten yetkililer, Günein ailesine yaplan çalma hakknda sürekli bilgi verdiler.

GÜLSTAN DOKUDAN 93 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Tuncelide 5 Ocaktan bu yana kendisinden haber alnamayan Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku için yürütülen arama çalmalar 93üncü gününe girdi. Arama çalmalarn yürüten ekipler, Uzunçayr Baraj Gölünün Sarsaltuk Viyadüü yaknlarndan itibaren 10 kilometrelik alanda botla su yüzeyi ve su kysnda gün boyu arama çalmalarn sürdürdü. Gün boyu yaplan tüm aramalara ramen bugün de Gülistan Dokuya ait ize rastlanmad.

Ana Sayfaya Git