Gülistan sır oldu!

Munzur Üniversitesinde öğrenim gören Diyarbakır'lı Gülistan'dan iki gündür haber alınamıyor. Olayı haber alan aile Tunceli'ye giderken, polis ve genç kızın arkadaşları kentte "arama seferberliğine" girdi.

Haberler 07.01.2020 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi olarak eitim gören Diyarbakrl 21 yandaki Gülistan Doku, 3 gün önce sabah saatlerinde kald yurttan, okuluna gitmek üzere ayrld. Akam Yurtta dönmeyince, beraber eitim gördüü ve ayn yurtu paylaan arkadalar durumdan üphelenerek, ilk önce aileyi haberdar etti. Telefonlarna cevap vermeyen Gülistann ailesi, ilk önce Diyarbakrdan Tunceli Emniyetini haberdar edip, kayp bavurusunda bulundu.

MOBESE KAYITLARINDAK GÖRÜNTÜ

Tunceli l Emniyet Müdürlüü ile l Jandarma Komutanl ekipleri, Gülistan Dokunun bulunmas için ehir merkezinin genelinde, arama çalmalar balatt. Kent gelindeki mobese kameralarn inceleme alan ekipler, Dokunun önceki gün saat 22.00 sralarnda Atatürk Mahallesindeki Tunceli- Elaz yolu yaknlarnda görüldüünü tespit etti. Bu srada polisin yansra aile fertleri ve Gülistan Dokunun arkadalar, gidebilecekleri yerleri ararken, kent içerisinde arama seferberlii balatld.

DYARBAKIR/TUNCEL-Tuncelide Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Diyarbakrl Gülistan Dokudan (21), 3 gündür haber alnamyor. Polis, Gülistann en son önceki gün saat 22.00 sralarnda Tunceli- Elaz yolu yaknlarnda görüldüünü tespit etti. Diyarbakrda yaayan Dokunun ailesi, Tunceliye giderek, genç kzlarnn bulunmas için, arkadalar ve polisle birlikte arama seferberlii balatt.

GÜLÜSTAN KAYIPLARA KARITI

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkezde bulunan Munzur Üniversitesinin çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi olarak eitim gören Diyarbakrl 21 yandaki Gülistan Doku, 3 gün önce sabah saatlerinde kald yurttan ayrld. Doku daha sonra akam Yurtta dönmeyince, beraber eitim gördüü ve ayn yurtu paylaan arkadalar durumdan üphelendi. Ailenin Dokudan haberdar edilmesi üzerine telefona da cevap vermeyen Gülistann ailesi, ilk önce Diyarbakrdan Tunceliye gelip polise kzlarnn kayp olduuna dair bavuruda bulundu.

MOBESE KAYITLARINDAK GÖRÜNTÜ

Ailesinin bavurusu üzerine Tunceli l Emniyet Müdürlüü ile l Jandarma Komutanl ekipleri, Gülistan Dokunun bulunmas için ehir merkezinin genelinde, arama çalmalar balatt. Kent gelindeki mobese kameralarn inceleme alan ekipler, Gülistan Dokunun önceki gün saat 22.00 sralarnda Atatürk Mahallesindeki Tunceli- Elaz yolu yaknlarnda görüldüünü tespit etti.

ALENN ENDES YÜKSEK

Dokunun Diyarbakrdaki aile fertleri de genç kzn akbetini örenmek üzere, Tunceliye gitti. Gülistan Dokunun hayatndan endie eden aile fertleri, Yurttaki ve okuduu okuldaki arkadalaryla temasa geçerek, olay soruturmaya balad. Bu srada polisin yansra aile fertleri ve Gülistan Dokunun arkadalar, gidebilecekleri yerleri ararken, kent içerisinde arama seferberlii balatld.

Ana Sayfaya Git