Görüş Bildir

Gülistan sır oldu!

Munzur Üniversitesinde öğrenim gören Diyarbakır'lı Gülistan'dan iki gündür haber alınamıyor. Olayı haber alan aile Tunceli'ye giderken, polis ve genç kızın arkadaşları kentte "arama seferberliğine" girdi.

Gülistan sır oldu!

Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olarak eğitim gören Diyarbakır'lı 21 yaşındaki Gülistan Doku, 3 gün önce sabah saatlerinde kaldığı yurttan, okuluna gitmek üzere ayrıldı. Akşam Yurtta dönmeyince, beraber eğitim gördüğü ve aynı yurtu paylaşan arkadaşları durumdan şüphelenerek, ilk önce aileyi haberdar etti. Telefonlarına cevap vermeyen Gülistan'ın ailesi, ilk önce Diyarbakır'dan Tunceli Emniyetini haberdar edip, "kayıp başvurusunda" bulundu.

MOBESE KAYITLARINDAKİ GÖRÜNTÜ

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülistan Doku'nun bulunması için şehir merkezinin genelinde, arama çalışmaları başlattı. Kent gelindeki mobese kameralarını inceleme alan ekipler, Doku'nun önceki gün saat 22.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'ndeki Tunceli- Elazığ yolu yakınlarında görüldüğünü tespit etti.  Bu sırada polisin yansıra aile fertleri ve Gülistan Doku'nun arkadaşları, gidebilecekleri yerleri ararken, kent içerisinde arama seferberliği başlatıldı.

DİYARBAKIR/TUNCELİ-Tunceli'de Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Diyarbakırlı Gülistan Doku'dan (21), 3 gündür haber alınamıyor. Polis, Gülistan'ın en son önceki gün saat 22.00 sıralarında Tunceli- Elazığ yolu yakınlarında görüldüğünü tespit etti. Diyarbakır'da yaşayan Doku'nun ailesi, Tunceli'ye giderek, genç kızlarının bulunması için, arkadaşları ve polisle birlikte arama seferberliği başlattı.

GÜLÜSTAN KAYIPLARA KARIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkezde bulunan Munzur Üniversitesi'nin Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olarak eğitim gören Diyarbakır'lı 21 yaşındaki Gülistan Doku, 3 gün önce sabah saatlerinde kaldığı yurttan ayrıldı. Doku daha sonra akşam Yurtta dönmeyince, beraber eğitim gördüğü ve aynı yurtu paylaşan arkadaşları durumdan şüphelendi. Ailenin Doku'dan haberdar edilmesi üzerine telefona da cevap vermeyen Gülistan'ın ailesi, ilk önce Diyarbakır'dan Tunceli'ye gelip polise kızlarının kayıp olduğuna dair başvuruda bulundu.

MOBESE KAYITLARINDAKİ GÖRÜNTÜ

Ailesinin başvurusu üzerine Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülistan Doku'nun bulunması için şehir merkezinin genelinde, arama çalışmaları başlattı. Kent gelindeki mobese kameralarını inceleme alan ekipler, Gülistan Doku'nun önceki gün saat 22.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'ndeki Tunceli- Elazığ yolu yakınlarında görüldüğünü tespit etti.

AİLENİN ENDİŞESİ YÜKSEK

Doku'nun Diyarbakır'daki aile fertleri de genç kızın akıbetini öğrenmek üzere, Tunceli'ye gitti. Gülistan Doku'nun hayatından endişe eden aile fertleri, Yurttaki ve okuduğu okuldaki arkadaşlarıyla temasa geçerek, olayı soruşturmaya başladı. Bu sırada polisin yansıra aile fertleri ve Gülistan Doku'nun arkadaşları, gidebilecekleri yerleri ararken, kent içerisinde arama seferberliği başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi