Gülistan'ı SAK arıyor

Tunceli'de 6 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Diyarbakırlı Gülistan Doku'nun (21) bulunması için sürdürülen arama çalışmalarına Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi de katıldı.

Haberler 10.01.2020 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku, Pazar günü sabah saatlerinde kald yurttan ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnamad. Diyarbakrda yaayan ailesi kzlarna ulaamaynca kente geldi. Ailenin bavurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri, Gülistan Dokunun bulunmas için ortak arama çalmas balatt.

6 GÜNDÜR ARANIYOR

Uzunçayr Baraj Gölü üzerindeki Diner Köprüsü yaknlarnda Gülistan Dokunun son olarak görüldüü ihbar üzerine arama çalmalar bu bölgeye kaydrld. 3 gün önce baraj gölünde polis, jandarma ve AFAD ekiplerince balatlan arama çalmalarna bu sabah saatlerinde Deniz Kuvvetleri Komutanl bünyesindeki Sualt Arama Kurtarma (SAK) Timi de katld.

Gülistann annesi Bedriye ve babas Halit Doku ile üniversite arkadalar arama çalmalarnn yapld bölge geldi. Arama çalmalarnn takip eden anne Bedriye Doku ile ablas Aygül Doku zaman zaman fenalk geçirdii görüldü.

Bölgeye gelen Tunceli Belediye Bakan Fatih Mehmet Maçolu, arama çalmasn yürüten yetkililerden bilgi ald. Dokunun ailesiyle de görüen Bakan Maçolu, arama çalmalar için her türlü destei vermeye hazr olduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git