Gündem İşsizlik!

Seçim sonrası gündeme gelen erken genel seçim olasılığı fikrine soğuk bakan Diyarbakırlıların gündemi işsizlik ve ekonomik kriz oldu.

Haberler 27.06.2019 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yenilenen stanbul seçimlerinin sonuçlarn Diyarbakrl vatandalar yorumlad. Seçim sonras gündeme gelen erken genel seçim olasl fikrine souk bakan Diyarbakrllarn gündemi isizlik ve ekonomik kriz oldu.

stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolu olurken, seçim tartmalar ise sürüyor. Söz Haber ekibi vatandan nabzn tutmak için Diyarbakr sokaklarn arnlad. stanbulda 31 mart seçimlerinin iptal edilerek, tekrarlanmasnn hata olduunu vurgulayan vatandalar, gündeme gelen erken seçim fikrine scak bakmayarak, bunun ekonomiye bir yük getirecei görüünde. Seçim sonras gündemin isizlik ve ekonomi olmas gerektiini ifade eden Diyarbakrllar, Söz Haber ekibine unlar söyledi;

ÜLKENN BARIA HTYACI VAR

Sezai Katrc, Hak edenin kazandn düünüyorum. Bence bu sistemin deimesi lazmd.17 yldr iktidarda olan parti bu ülkeye hiçbir ey kazandrmad. Sonucuna bakarsak her eyi vaat ettiler. Ülkenin bara ihtiyac var, ekonomi kötü bile olsa bar gelirse ülkemize her ey o zaman iyi olur. Erken seçim gündemde deil ancak olursa bile milletin iradesine bal olarak gerçeklemesi lazm. Bence erken seçim gerekiyor çünkü seçime çok eyin deieceini düünüyorum.

DYARBAKIRIN SORUNU DA SZLK VE çEVRE DÜZENLEMES

Muhiddin Kalkan, Halk ne derse o olur, halkn takdiridir.lk seçim iptal edildi ikincisinde ise mamolu fark att.Keke hiç iptal edilmeseydi. Erken seçim olacan düünmüyorum bu ülke ekonomisini de vatanda da yorar.Ülkenin ekonomisi zaten ortada seçime de çok paralar harcanyor. Türkiyenin uan öncelikli sorunu bartr. Biz huzur istiyoruz bar istiyoruz. Diyarbakrn sorunu da isizlik ve çevre düzenlemesi.

ACLEN çÖZÜLMES GEREKEN BR SORUN VAR EKONOM

Mehmet Polat, Millettin uygun gördüü aday kazand. Bundan sonraki süreçte halk yeni bakann hizmetlerine bakp deerlendirecek eer memnun kalrsa vatanda yeniden seçecek. Memnun kalmazsa yeni alternatiflere bakacak. uan ekonomik bir kriz var ama belirli bir zamandan sonra halk bunu zaten dile getirecek. Ama ne kadar zaman içersinde olur uan kestirmek bir güç. Bence uan erken seçim olmamal çünkü hem ülke ekonomide zor durumda hem de d ülkelerle olan skntlardan dolay. Zaten ekonomide kaldramaz. Ülkede acilen çözülmesi gereken bir sorun var ekonomi.

ARTIK SEçMLERDEN BIKTIK

Vehbi çiçek, Hayrls olsun ülke için, hak mamolunundu. Fakat pek bir eylerin düzeleceine inanmyorum. Her gelen kendine göre ekillendiriyor. Baa geçen kiilerin yapaca eyler ortada. Ekrem mamolunun oylar bana göre emanetti. Oylarn büyük bir ksm HDP ye ait. Ben erken bir seçim olacan düünmüyorum. çünkü ülkenin içinde bulunduu ülke ekonomisi zaten ortada, yeni bir seçimi kaldramaz. Eer olursa bu bize yeni yüklerle gelir. Uzun bir süre seçim olmamas lazm. Artk seçimlerden bktk.

ERKEN SEçM OLMASINI BEN DE STEMYORUM

Ersin Kaya, Klçdarolu sonra Muharrem ince imdi de mamolu bence bu saatten sonra ileri çok kart. çok ballk oldu. Hepsinin bir taban var neticede. Erken seçim olmasn ben de istemiyorum. ktidara bir ans verilmi yeni bir sisteme geçilmi. Bu sistem bir süre devam etsin. Neden acele edelim ki. Zaman gelince deerlendirilir. Halkta yoruldu yönetimde yoruldu.

Ana Sayfaya Git