Güneydoğu için Güvenlik zirvesi

Yaklaşan Newroz bayramı ve 16 Nisan'da yapılacak referandum için, bölgenin 7 İl'nin valisi Diyarbakır'da İçişleri Bakanı Musteşarı İnce'nin başkanlığında, "güvenlik zirvesi" ger çekleştirdi.

Haberler 17.03.2017 - 08:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Müstear Muhterem nce, Dou ve Güneydouda bulunan 7 ilin valisi ile Diyarbakr Valiliinde bir araya gelerek, yaklaan 21 Mart Newroz Bayram ile terörle mücadele ve 16 Nisanda yaplacak olan referandum güvenliiyle ilgili olarak, güvenlik zirvesi gerçekletirildi.

L VALL EV SAHPLNDE

Diyarbakra gelen nce, beraberindekiler Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla ile l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Bölge Jandarma Komutan Tümgeneral Musa çitili ziyaret etti. Kurum ve kent hakknda bilgi alan çileri Bakanl Müstear Muhterem nce, daha sonra Diyarbakr Valiliinde yaplacak olan güvenlik zirvesi için, l Valiliine geçti. Burada, Vali Hüseyin Aksoy ile makamnda görütü.

7 LN VALS KATILDI

nce-Aksoy görümesinden sonra, Mardin Valisi Mustafa Yaman, anlurfa Valisi Güngör Azim Tuna, rnak Valisi Ali hsan Su, Batman Valisi Ahmet Deniz, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Adyaman Valisi Abdullah Erinin de yer ald bölge güvenlik toplantsna katld.

nce, toplantda, bölgede terörle mücadele konusunda yaplan çalmalar ve devam eden operasyonlar ile 16 Nisanda yaplacak halk oylamasnda alnacak güvenlik önlemleriyle birlikte, 21 Martta kutlanacak olan Newroz Bayramyla ilgili görü al-veriinde bulundu.

Toplant basna kapal gercekleti.

Ana Sayfaya Git