Haşere alarmı!

Havaların ısınması ile birlikte haşerelerde de artış yaşandı. Kent merkezi ve ilçelerinde pencere açamaz duruma gelen vatandaşlar, yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istiyor.

Haberler 27.05.2019 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda scaklarn yüzünü göstermesi ile birlikte haerelerin saysnda da art yaand. Kent merkezi ve ilçelerde youn haereler nedeniyle pencerelerini açamaz duruma gelen vatandalar, belediyelerin soruna bir an önce çözüm bulmasn istedi.

HAERELER BASTI

Sabri Tekidi isimli vatanda, Yaz aynn gelmesiyle sivrisinek ve haereler çoald. Gözümüzü hastanelerde açyoruz. Bununla ilgili mücadelede belediye yetkilileri yetersiz kalyor. Bu konuda yetkililer biraz daha duyarl olmal ve sivrisinek ile haereler ile mücadele konusunda az daha hassasiyetli davranmallar dedi.

LAçLAMA YAPISIN

Büyükehir Belediyesinden alnan bilgiye göre, bölgesel çalmalarn olduu, genel çalmalar için de hazrlk yapld belirtildi. Sorunun Mart aynn banda yaplmas gereken çalmann yaplmamasndan kaynakland savunulurken, ihale sürecinin bir ay ile 45 gün öncesinden yaplmas gerektii, ihale olmaynca bu tür sorunlarn yaand kaydedildi.

Ana Sayfaya Git