Halil Bezmen Uğur Dündar kavga görüntüleri 'OLAĞANÜSTÜ BİR HAYAT'

Halil Bezmen Uğur Dündür kavga görüntüleri twitter üzerinde TT olurken, herkesi geçmişegeri götürdü. Yıllar evvelsi Uğur dündar kavga görüntüleri o zaman sosyal medya yokken televizyo ekranlarında çok konuşulmuştu.O zamanlar ki dönem de bir çok usülsüzlüğü ortaya çıkaran Uğur Dündür kavga görüntülerinin sebebi Halil Bezmen ve eşi Selma Bezmen çiftini sosyal medya olmadığı zamanlarda "tarihi eser kaçakçısı" ve "dolandırıcı" suçlarıyla program yaptığı dönemde Uğur Dündar gündeme oturmuştu.

Haberler 04.06.2020 - 23:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halil Bezmen Uur Dündür kavga görüntüleri twitter üzerinde TT olurken, herkesi geçmiegeri götürdü. Yllar evvelsi Uur dündar kavga görüntüleri o zaman sosyal medya yokken televizyo ekranlarnda çok konuulmutu.O zamanlar ki dönem de bir çok usülsüzlüü ortaya çkaran Uur Dündür kavga görüntülerinin sebebi Halil Bezmen ve ei Selma Bezmen çiftini sosyal medya olmad zamanlarda tarihi eser kaçakçs ve dolandrc suçlaryla program yapt dönemde Uur Dündar gündeme oturmutu.

llar önce yaanan bu gerilimde, Uur Dündar, kendisini izinsiz çekim yapmas nedeniyle ABDdeki ikametgahdan darya çkarmaya çalan Halil Bezmenin kahyasn feci ekilde darp etmiti.

te Uur Dündarn kameraman tarafndan kayda alnan o iddet görüntüleri bugün bir kez daha gündem oldu. Uur Dündar görüntülerini de kendi sosyal medya hesabndan paylat.

UUR DÜNDAR KMDR?

Dündar, 28 Austos 1943te stanbulun Silivri ilçesine bal Akören köyünde dodu.[2][3] Lise örenimini Vefa Liseside tamamlad. Ardndan stanbul Üniversitesi letiim Fakültesi Gazetecilik Enstitüsünden mezun oldu.

Yasemin Baradan Dündar ile evlendi ve 3 çocuu oldu.

1970 ylnda TRT tarafndan açlan bir snav kazand ve televizyon yapmcs olarak çalmaya balad ve Resm Gazete yazar oldu. Ayn yl içinde Birleik Krallkta BBCnin Televizyonda Yapm-Yönetim kursuna katld. Türkiyeye döndükten sonra TRTde yapmc, yönetmen ve sunucu olarak deiik televizyon programlarna imza att.

TRTde 19 yl akn süreyle çalt. 1986 ylnda Hürriyet yazar olan Uur Dündar, Türkiyede aratrmac televizyon gazeteciliini balatan kiidir.

1992 ylnda Show TVye geçen Uur Dündar, 1994 ylnda Hürriyet, Aydn Doana satlmasndan sonra 1995te Show TVye veda edip Kanal Dye geçti. 2000 ylnda Show TVye geri dönüp Star TVye geçti. Star TVde Haber Genel Yayn Yönetmeni oldu ve Star TVye geçtikten sonra Star yazar oldu. 2001 ylnda ise Kiss TV ve Sabah Gazetesinde çalt. 2002 ylnda atvye geçip tekrar Star TVye geçerek Star yazar tekrar oldu. Ardndan tekrar Kanal Dye geçti. 2004 ylnda CNN Türk ile ortak yayn yapmtr.

2008 ylnda Uur Dündar son olarak Star Haber Genel Yayn Yönetmenlii görevini sürdürdü ve ana haber bülteni sundu. 2010 ylnda yeniden Hürriyete çalt.

Bugüne kadar çok sayda programa imza atan Uur Dündar haber program Arenann genel yönetmenliini yapt. Yllardr ülkenin gündemini takip eden Arena programyla çok sayda ödülün sahibi oldu.

2011 ylnda Star TV, Dou Grubuna satldktan sonra Star TVye veda etti.

Ayrca stanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesinde Televizyon Programcl derslerinde lisansüstü hocalk yapt.

2012 ylnda ksa bir süre Milliyete geçti. Sonra da arkada Emin çölaan tarafndan Sözcüye geçti. Mart 2013te balad Art Bir Tvde ksa bir dönem ana haber bülteni sundu.

Halen Sözcü Gazetesinde köe yazarl yapmakta ve TELE1 Televizyonunda Demokrasi Arenas programn hazrlayp sunmaktadr.

Ana Sayfaya Git