Halk oylamasına doğru

AK Parti Kulp İlçe Başkanı Amil Yatçı başkanlığında oluşturulan heyet, referandum çalışmalarına başladı.

Haberler 15.03.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yatç, gazetecilere yapt açklamada, 16 Nisanda gerçekleecek olan referandum için tüm Türkiye de olduu gibi Kulp ilçesinde de tekilatlaryla birlikte çalma plan yaptklarn söyledi.

Gitmeyecekleri mahalle, selam vermeyecekleri ev kalamayacan belirten Yatç, unlar söyledi:

stekle gideceiz, samimiyetle kucaklaacaz. Hiç bir bask altnda kalmadan, özgür iradeyle, Aygün köyünden Yayk köyüne, slam köyünden Demirli köyüne kadar kiisel tercihin sanda yansmas için çalacaz. Seçimin huzur getirmesi, birlik beraberlik getirmesi için çalacaz. Kutuplamaya, kin ve nefretin yeermesine asla frsat vermeyeceiz. Krmadan, krlmadan mesafe almaya çalacaz. Tercihe sayg göstereceiz ama basklara kesinlikle izin vermeyeceiz ve sonuca raz olacaz.

Türkiyenin her yerinde güçlü bir evet çkacan tahmin ettiini kaydeden Yatç, Ama Kulp ilçesinde teekkürlü ve vefa dolu bir evetin çkmasn arzu ediyorum. çünkü Kulp halk kendisine yaplan yollar, su depolar, okullar, hastane, hastaneye ücretsiz ulam, belediye hizmet binas, salk hizmetleri, yal, dul ve engelli kardelerimize uzanan efkatli eller için evet diyecektir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git