Hatıralarda kalan resim!

Bismil'de eşini bıçaklayıp öldüren kocanın olaydan kısa süre önce eşini havaalanında çiçeklerle karşıladığı görüntüleri ortaya çıktı.

Haberler 21.06.2019 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

30 yllk eini severek evlenen bir kii, nasl olur da 20 yerinde bçaklayp öldürür, sonra cesedi parçalamak ister gibi vahete imza atar travmas anlatlamazken, koca Hac Gin bir hafta önce karsn havalimanndan çiçeklerle karlad görüntüler ortaya çkt.

Bismil ilçesinde 2 Haziranda eini 18 yandaki kznn gözleri önünde boazndan keserek bçaklayp ardndan parçalamak isteyen Hac Günlerin, karsn olaydan bir hafta önce havalimanndan çiçeklerle karlad görüntüler ortaya çkt. Aygül Günlerin, havalimanndan indikten sonra çocuklarn öptüü, ardndan da Hac Günlern kendisine çiçek verdii, öpütüü ve sarld görülüyor.

Olayn tan olan kz dehet anlarn anlatt

Öte yandan dehet annda araçta bulunan Hac-Aygül Günlerin18 yandaki kz Helin Günler, dehet anlarn anlatt. Cep telefonuna kaydettii görüntülerde konuan Helin Günler, annesinden önce babasnn kendisini de bçakladn iddia etmesi dikkat çekti. Genç kz, kaydettii görüntülerde sürekli abasn suçlu göstermesi bir yönlendirme mi var sorusunu gündeme getirirken, u iddialarda bulunuyor.

Annem ve babam olacak ahs arasnda sürekli iddetli geçimsizlik vard. Babam hem anneme hem de bana sürekli iddet uyguluyordu. Beni hatta bir defasnda kalçamdan bçaklamt. En son 14 ubatta annem ve babam tekrar tartt. Annem artk iddete boyun emeyeceini söyleyip beni ve kardelerimi alarak evi terk etti. Babam hem benle hem de annemle ayr ayr iletiime geçerek pimanm size bir daha karmayacam, lütfen evinize dönün diye bizi ikna etme çabalarna giriti. Daha sonra ben ve annemi ikna etti. Biz Perembe günü Diyarbakra geri dönü yaptk. Perembe günü havalimanndan bizi çikolata ve çiçeklerle alan babam, daha sonra bizi teyzeme götürdü. Babam, cumartesi günü hem ben hem de annemi beraber dar çkarmak istediini söyledi. Annem kardelerimi de almam gerektiini söyledi. Fakat babam, ben sen ve kzm gidelim önemli konumamz gereken durumlar var diyerek kardelerimi getirmemize izin vermedi. On Gözlü Köprüde bize çok güzel dakikalar geçirtti. çünkü annemi ve beni öldürmeyi planlamt, son dakikalarmz güzel geçsin diye urayormu meer.

Annemi 20 kez bçaklad

Babasnn arabay saa çekip annesine sen beni beenmiyorsun, souk yapyorsun dediini aktaran HAnn servis ettii Helin Günlere ait videoda, u iddialar sralyor.

Anneme barmaya balad. Ardndan annemi boazndan tutup bomaya balad. Ben babam frlattm o srada annemi kendime doru çekip korurken arabadan inmeye çalyordu. O anda babam bça alp annemin grtlan kesti. Ben kaçp hemen karya geçtim. Sonra 155 ve 156y aradm, sonra 155 olay yerine uzak bir yerde gelip beni ald. Annemin telefonu ile beni arayan ahs kzm neredesin, seni de öldüreceim, yarm kalan iimi seninle tamamlayacam diyerek beni de tehdit etmeye balad. 8 saat sonra yakaland, ama 8 saat içerisinde sürekli beni rahatsz edip seni de öldüreceim, yerini söyle diyerek rahatsz etti. Kamuoyuna sesimi duyurup, babam olacak ahsn en ar ekilde cezalandrlp hiçbir iyi niyetten, undan bundan yararlanmasn istemiyorum. çünkü vahice ilenen bir cinayet, bir annenin kznn gözleri önünde öldürülmesi cinayeti var ortada. Hiçbir cezai indirimin uygulanmasn istemiyorum. Ben annemi gözlerimin önünde kaybettim, 20 defa bçaklanarak ölmü kadna ikence uygulayan bir ahs tarafndan ve o ahs benim babam. Artk kadnlar ölmesin, kadn cinayetleri yaanmasn, bir kz çocuunun önünde annesi öldürülmesin, kadnlar ölmesin, kadn ölüm haberleri gelsin istemiyorum.

Ana Sayfaya Git