Hayatını kaybeden personelin ailesine kampanyayla ev

Diyarbakır'ın Sur Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce, geçen yıl hayatını kaybeden 4 çocuk babası teknik personel için başlatılan kampanya ile ailesine ev alındı.

Haberler 13.03.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde Gda Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürlüünce, geçen yl hayatn kaybeden 4 çocuk babas teknik personel için balatlan kampanya ile ailesine ev alnd.

Merkez Yeniehir ilçesinde 9 Kasm 2017de bir apartmann 6nc katnda bulunan evinin penceresindeki klimay çkarmak isterken düerek hayatn kaybeden 4 çocuk babas Mehmet erif Özlünün (42) ailesine ev alnmas için Valiliin onay Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Ertan Atalarn desteiyle Gda Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürlüünce kampanya düzenlendi.

Yaklak 3 ay süren kampanyaya kurum personelinin yan sra dier kurumlardan, sivil toplum kurulularndan ve baka illerden hayrseverler katkda bulundu.

Toplanan para ile alnan evin tapusu Gda Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürü Mahmut Akba tarafndan aileye teslim edildi.

Akba, AA muhabirine yapt açklamada, hayatn kaybeden, kurumda teknik personel olarak görev yapan Özlünün çok çalkan olduunu söyledi.

Özlüyü kaybetmekten duyduu üzüntüyü dile getiren Akba, Olay günü personelimiz benden iki gün izin alarak evinin klimasn deitirmek için eve gitti. yerinden ayrldktan bir kaç saat sonra Özlünün hayatn kaybettii haberini aldk. Ailenin ekonomik durumunu örenince geride kalan ailesine eine ve çocuklarna yardmda bulunmak istedik. dedi.

Özlünün ailesi için yardm kampanyas düzenlemeyi düündüklerini ifade eden Akba, Valiliin onay l Müdürü Atalarn desteiyle hayata geçirdikleri kampanyaya hayrseverlerin büyük destek sunduunu belirtti.

Akba, kampanyaya katk sunan herkese teekkür ederek, unlar kaydetti:

Rahmetli arkadamzn kurum içerisindeki görev ak, insanlarla ilikisi, güler yüzlülüü herkesi etkilemiti. Hayatn kaybettiinde ona kar bir görevimizin olduunu anladk. Geride kalan dört yetimin acs bizi daha çok yaralad. Bizi en çok etkileyen de tapuyu verirken çocuklarn gözlerindeki mutluluk. Bu mutluluu gördükten sonra iyi ki böyle bir kampanya düzenledik iyi ki bu yetimlere el uzattk. Bundan dolay da çok çok mutluyuz.

Ana Sayfaya Git