HDP esnaf ziyaretinde

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan ve beraberindekiler esnaf ziyaretleri yaparak, hayat pahalılığı ve artan zamlar konusunda, nabız yokladı

Haberler 10.02.2022 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halklarn Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakr Milletvekili Garo Paylan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakr l Örgütü yöneticileri ve HDP Diyarbakr l ve lçe yönetecilerinin oluturduu heyetle ilk olarak Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde i insanlar ile bir araya geldi. Burada basna kapal gerçekleen toplant ardndan heyet, devamnda HDP Diyarbakr l Örgütü Ebakanlar Zeyyat Ceylan ve Gülistan Atasoyun da katlmyla Balar ilçesine bal Sakarya Caddesinde esnaflar ziyaret etti.

Paylana ve heyete ikayetlerini ve taleplerini söyleyen esnafn büyük çounluu yüksek gelen elektrik faturalarna isyan etti. Caddede esnaflk yapan bir yurtta, Paylann Türkiye uçuyor diyorlar sorusuna, Hepsi yalan siz de görüyorsunuz biliyorsunuz. Vicdanm çok rahat, ben bir sefer bile onlara oy vermedim dedi. Baka bir esnaf, Bugün halk için bir eyler yaptklarn söylüyorlar. Halk için hiçbir ey yapmam ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git