HDP esnaf ziyaretinde

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan ve beraberindekiler esnaf ziyaretleri yaparak, hayat pahalılığı ve artan zamlar konusunda, nabız yokladı

HDP esnaf ziyaretinde

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Örgütü yöneticileri ve HDP Diyarbakır İl ve İlçe yönetecilerinin oluşturduğu heyetle ilk olarak Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ile bir araya geldi. Burada basına kapalı gerçekleşen toplantı ardından heyet, devamında HDP Diyarbakır İl Örgütü Eşbaşkanları Zeyyat Ceylan ve Gülistan Atasoy'un da katılımıyla Bağlar ilçesine bağlı Sakarya Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.

Paylan'a ve heyete şikayetlerini ve taleplerini söyleyen esnafın büyük çoğunluğu yüksek gelen elektrik faturalarına isyan etti. Caddede esnaflık yapan bir yurttaş, Paylan’ın “Türkiye uçuyor diyorlar” sorusuna, “Hepsi yalan siz de görüyorsunuz biliyorsunuz. Vicdanım çok rahat, ben bir sefer bile onlara oy vermedim” dedi. Başka bir esnaf, “Bugün halk için bir şeyler yaptıklarını söylüyorlar. Halk için hiçbir şey yapmamış” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz