Helikopterli Asayiş Takibi

Yenişehir ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde helikopter destekli asayiş uygulaması yapıldı

Haberler 05.11.2017 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde helikopter destekli asayi uygulamas gerçekletirildi.

HELKOPTER DESTEK VERD

Kentte huzur ve güvenliin devamllnn salanmas, meydana gelebilecek olaylara kar önceden önlem alnmas, önleyici kolluk hizmetlerinin yaplmas, üpheli görülen, aranmakta olan, suç ilemeye yönelik davranlarda bulunan kiiler ile her türlü tanmas yasak alet ve maddeleri tayan kiilerin yakalanmas amacyla uygulama yapld.

LçEDE ASAY UYGULAMASI

l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü koordinesinde ehitlik Mahallesi Benusen semtinde helikopter destekli yaplan uygulamaya Özel Harekat, Narkotik, Kaçakçlk ve Organize Suçlar, Terörle Mücadele, çocuk, Güvenlik, Havaclk, çevik Kuvvet ube Müdürlüü ve ilçe Emniyet Müdürlüünde görevli 520 personelden oluan 65 ekip katld.

KMLK SORGULAMASI YAPILDI

Ekipler kafe, kraathane ve çeitli mekanlar denetledi, üphe duyulan araçlar durdurdu. Uygulama kapsamnda vatandalarn kimlik sorgulamas ile arama yapld.

Uygulamada, hrszlktan aranan ve uyuturucu satndan kesinlemi cezas olan 2 kii yakaland. Mevzuata aykr çaltrld tespit edilen 2 internet kafeye ilem yapld.

Ana Sayfaya Git