Hepimiz biriz için; "evet"

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Polat "Tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaşatabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'Evet' diyoruz"

Haberler 30.01.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

18 Maddelik Anayasa Deiikliine dair Referandum için geri saym balarken, Türkiye Gençlik Tekilat Genel Bakan Hakan Polattan tam destek geldi. Polat, Tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaatabilmemiz için Cumhurbakanl sistemine Evet diyoruz. açklamasn yapt.

Merkez Sur ilçesindeki tarihi bir handa basn toplants düzenleyen Türkiye Gençlik Tekilat Genel Bakan Hakan Polat, tekilat olarak Cumhurbakanl sistemine destek verdiklerini söyledi. 81 liz, Hepimiz Biriz sloganyla referandumda Evet oyu kullanmak üzere yola çktklarn ifade eden ve bunun için de Diyarbakrda bulunduklarn belirten Polat, Evete dair startlarn da Diyarbakrdan verdiklerini açklad.

HEPMZ BRZ DYE

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana verdikleri destein her daim süreceini iddia eden Polat, Biz Türkiye gençlii olarak ilk referandumda Evet startn Diyarbakrda verdik. Ay yldzl bayramzn gökyüzünden dalgalanmas, dünya corafyasnda Türkiye Cumhuriyetinin kendi iradesiyle karar verebilmesi, ülkemizde yaanan darbelerin bir daha yaanmamas, gençliimizin tarih sayfalarnda kaybolmamas ve tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaatabilmemiz için Cumhurbakanl sistemine Evet diyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git