Hepimiz biriz için; "evet"

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Polat "Tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaşatabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'Evet' diyoruz"

Hepimiz biriz için;

18 Maddelik Anayasa Değişikliği'ne dair Referandum için geri sayım başlarken, Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat'tan tam destek geldi. Polat, "Tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaşatabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'Evet' diyoruz." açıklamasını yaptı.

Merkez Sur ilçesindeki tarihi bir handa basın toplantısı düzenleyen Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat, teşkilat olarak Cumhurbaşkanlığı sistemine destek verdiklerini söyledi. "81 İliz, Hepimiz Biriz " sloganıyla referandumda "Evet" oyu kullanmak üzere yola çıktıklarını ifade eden ve bunun için de Diyarbakır'da bulunduklarını belirten Polat, "Evet"e dair startlarını da Diyarbakır'dan verdiklerini açıkladı.

HEPİMİZ BİRİZ DİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri desteğin her daim süreceğini iddia eden Polat, "Biz Türkiye gençliği olarak ilk referandumda 'Evet' startını Diyarbakır'da verdik. Ay yıldızlı bayrağımızın gökyüzünden dalgalanması, dünya coğrafyasında Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi iradesiyle karar verebilmesi, ülkemizde yaşanan darbelerin bir daha yaşanmaması, gençliğimizin tarih sayfalarında kaybolmaması ve tek millet, tek devlet, tek bayrak ülküsünü yaşatabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'Evet' diyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz