Hizmete Susamışlar!

KHK ile belediyeye görevlendirme yapılan Batman'da yürütülen hummalı çalışmalar sayesinde hizmetle tanışan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

Haberler 06.11.2016 - 12:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yaplan görevlendirmenin ardndan belediye hizmeti ile tanan Batmanllar, hizmetlerden büyük memnuniyet duyuyor.

çileri Bakanlnca KHK ile Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardmcs Ertu evket Aksoyun, kentteki vatandalar özlemle bekledikleri hizmete kavuturmak için balatt çalmalar vatandalardan takdir topluyor.

Hak ettikleri belediye hizmetlerini yaadklar kentte görmenin mutluluunu yaayan vatandalar, yaplan görevlendirmeden memnun.

- Hizmetlerden memnunuz, Allah da onlardan raz olsun

Balar Mahallesinde yaayan vatandalardan Davut Altun, AA muhabirine, kim hizmet yaparsa halkn ondan memnun kalacan söyledi.

Biz yaplan hizmetlerden memnunuz, Allah da onlardan raz olsun. diyen Altun, yürütülen çalmalarn hayrl olmasn diledi.

- 20 yldr asfalt yaplmayan yerler asfaltlanyor

Vatandalardan Habip Yürek ise belediye hizmetlerinden memnun olduklarn aktard.

Halka kim hizmet sunarsa onun kazanacan dile getiren Yürek, Önceki durumla görevlendirme yapldktan sonraki çalmalar arasnda dalar kadar fark var. 20 yldr asfalt yaplmayan yerler asfaltlanyor. Kaldrmlar parke ta yaplyor. çok memnunuz. dedi.

Mehmet Ali Güne de belediyenin hizmetlerinin devam etmesini istediklerini ifade etti.

Kente yeil alanlar ve parklar ile spor kompleksleri yaplmasn istediklerini anlatan Güne, Batmanda ayrca trafik sorunun da çözülmesini beklediklerini belirtti.

Gültepe Mahallesi Muhtar Mehmet Da, görümelerin ardndan asfalt olmayan sokaklarda çalma yapldn söyledi.

Yllardan beri asfalt görmeyen sokaklar ksa sürede asfaltland. Hizmetlerden çok memnunuz. ifadelerini kullanan Da, kaldrmlara da parke ta döendiini aktard.

- çalmalar memnuniyetle izliyoruz

Müstakil Sanayici ve adamlar Dernei (MÜSAD) Batman ube Bakan Suad Özdemir, yaplan görevlendirmenin ardndan belediye araç ve gereçleri ile personelini sahada çalrken görmeye baladklarn dile getirdi.

Belediyelere görevlendirme yaplmasna deinen Özdemir, Seçilmi insanlar bu görevi layk ile yerine getirmedikleri, belediye yetkileri halka hizmet anlamnda bir duru sergilemedikleri takdirde devlet de halk eziyet içinde ve hizmetten yoksun brakamazd. Yaplan budur. diye konutu.

Tabi ki çok eksiklikler, geçmiin getirdii skntlar var. Bunlarn bir nebze olsun düzeltilmesi anlamnda çalmalar yaplyor. Biz bu çalmalar memnuniyetle izliyoruz. diyen Özdemir, yaplan görevlendirmeden halk olarak memnun olduklarn kaydetti.

- nsanlarn teveccühü çalma azmi veriyor

Belediyeye görevlendirilen Aksoy da ksa sürede gerçekletirilen belediye hizmetlerinin vatandalar tarafndan takdirle karlanmasnn kendilerini sevindirdiini söyledi.

Belediye birimlerinde baz deiiklikler yaparak halka hizmet sunmaya baladklarn dile getiren Aksoy, halka hizmet etmenin sorumluluunu üstlendiklerini vurgulad.

Aksoy, çalmalarnda kalite anlayn belirleyen iki önemli kriter olduuna iaret ederek, bunlardan birinin hizmeti alanlarn mutluluu, ikincisinin ise hizmeti veren çalma arkadalarnn mutluluu olduunu aktard.

Belediyeciliin insan yaamnn her ann ilgilendiren, hizmetler üreten bir konu olduuna iaret eden Aksoy, bu kapsamda göreve baladklar günden bu yana ellerindeki imkanlar dahilinde, hiçbir fedakarlktan kaçnmadan Batman halkna en üst düzeyde hizmet vermek için çaltklarn kaydetti.

Aksoy, Batmann birikmi sorunlar olduuna dikkati çekerek, ksa süre içerisinde insanlarn günlük yaantsn dorudan ilgilendiren temizlik, ulam, altyap, park ve bahçe gibi alanlarda ellerindeki imkan en etkin biçimde kullanarak insanlarn günlük yaam ile ilgili baz standartlar deitirmeye çaltklarn bildirdi.

Bu konuda iyi ilerlediklerini düündüünü ifade eden Aksoy, Her iin muhalifi olduu gibi bu iin de baz muhalifleri belki var ama genel olarak geri dönülerin çok olumlu olduunu görüyoruz. nsanlarn bu memnuniyeti ve teveccühü de bize ayr bir heyecan ve çalma azmi veriyor. eklinde konutu.

- Vatandalarmzn mutluluu ödüllerin en büyüü

Önem ve yaplabilirlik srasna göre sraladklar hizmetleri bir bir hayata geçirmeye çalacaklarn anlatan Aksoy, kendileri için en büyük ödülün hemehrilerinin hayr duas olduunu vurgulad.

Aksoy, vatandan memnun olmasnn, yaptklar hizmetlerle ilgili olarak samimi teekkürlerini sunmalarnn kendileri için büyük güç olacan aktararak, öyle dedi:

Ksa süre içerisinde belediye tekilatnda önemli bir sinerji saladmz düünüyorum. Arkadalarmz yaptklar iin keyfine varmaya baladlar. Üretmek, hizmet etmek hakikaten çok keyif verici bir i. Biz de her gün belediyemizin hizmet ile üretme kapasitesini, sinerjisini, heyecann daha da arttrmak, yaamn 24 saatini kapsayan belediyecilik hizmetlerinin en üst düzeyde heyecanla evkle verilmesi yönündeki kurumsal yapmz güçlendirmek yolunda çeitli tedbirler alyoruz.

Aksoy, Vatandalarmzn mutlu olduunu, sorunlarnn çözüldüünü, onlarn kendilerine yarar, daha nezih, temiz, salkl ve çada bir ortam da yayor olduklarn görmek, bizim için mutluluklarn, ödüllerin en büyüü. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git