HÜDA PAR Bağlar Gençlik Kollarından kitap okuma etkinliği

HÜDA PAR Bağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Koşuyolu Parkı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Haberler 07.05.2019 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Balar lçe Gençlik Kollar Bakanl tarafndan Diyarbakrn merkez Balar ilçesinde bulunan Kouyolu Parknda, gençlere yönelik açk hava kitap okuma etkinlii düzenlendi.

Balar lçe Gençlik Kollar, gençlere kitap okuma alkanln yeniden oluturabilmek amacyla açk havada kitap okuma etkinlii düzenledi.

Düzenlenen etkinliin amacna ilikin açklama yapan Balar Gençlik Kollar Bakan eyhmus Asaf, Allahn ilk emrine binaen bu etkinlii düzenlediklerini belirtti.

KTAP OKUMA ETKNL

Asaf, Balar Gençlik Kollar olarak Allahn ilk emri olduu gibi ikra yani oku ayetiyle, biz de kitap okumay insanlar arasnda yaymak için böyle bir etkinlik düzenledik. Biz unu fark ettik; tarih sürecinde okuyan topluluklarn daima yöneten ve iktidar olduunu, okumay terk eden medeniyetlerin de yok olduunu, daldn görüyoruz. dedi.

Bu teknoloji çanda teknolojiye balln gittikçe arttn hatrlatan Asaf, Bu çada biz HÜDA PAR Balar Gençlik Kollar olarak istiyoruz ki tekrardan ümmet kitapla birlesin, har-neir olsun. Bundan dolay biz de bu etkinliimizi açk alanda gerçekletirdik. nallah bu tür etkinliklerimiz devam edecek. ifadelerini kulland.

Asaf, Bizim amacmz aslnda burada ümmeti kendi aslna döndürmektir. çünkü okuyan topluluklar her zaman kendi asln ve özünü tanr. Tarihini bilen topluluklar ayakta sapasalam dururlar, ama ne zaman ki bizler kendi tarihimizden uzaklarsak, tarihimizi bilmezsek ite o zaman gerilemeye balarz. Nitekim tarih bunu bize gösteriyor. Bizler bu farkndal oluturmak için açk alanda kitap okuma etkinliini yaptk. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git