Hüda-Par'da kongre bugün

HÜDA PAR, 3. Olağan Büyük Kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Haberler 07.10.2018 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün saat 10.00da Ankara Ulusta bulunan Atatürk Spor ve Sergi Saraynda gerçekletirecekleri 3. Olaan Büyük Kongresi öncesinde hazrlklarn tamamlayan HÜDA PAR, bu kapsamda çok sayda parti, STK, yurtiçi ve yurtdnda bulunan parti ve cemaat yetkililerine davetiye gönderdi.

Hazrlklarn tamamland kongre salonu; yeil, sar ve beyaz renklerden oluan parti bayraklaryla süslendi. Salonda Dürüst Siyaset Gerçek Adalet, Önce nsan Öncelik Adalet, Davam hürriyettir, adalettir, bartr, kardeliktir yazl dev afiler aslrken, ayrca 6-8 Ekim ehitleri de unutulmad. 6-8 Ekim 2014 ylnda çkan olaylarda HDP/PKKliler tarafndan katledilen ehit Yasin Börü ve arkadalarnn fotoraflarnn da kongre salonunda asld görüldü.

Yaplan hazrlklarla ilgili açklama yapan HÜDA PAR Genel Sekreteri ehzade Demir, kongre için yaklak bir ay boyunca hazrlk yaptklarn belirtti.

KONGRE HAZIRLII

Kongreye tüm halk davet ettiklerini ifade eden Demir, Allah ksmet ederse partimizin 3. Olaan Büyük Kongresini yarn inallah gerçekletireceiz. Bu amaçla bir aydan beri devam ettiimiz kongre hazrlklarmz nihayet bugün sona erdi. nallah bizler, salonumuz ve partimiz ve partililerimiz hazr. nallah halkmz da hazrdr, bütün halkmz kongremize bekliyoruz. dedi.

Kongreye Türkiyedeki tüm parti yetkililerini davet ettiklerini aktaran Demir, Bunula beraber bütün sivil toplum kurulularn davet ettik. Türkiyeden, randan, Iraktan, Suriyeden, Filistinden birçok deerli ahsiyeti, partiliyi ve kanaat önderini davet ettik. Bunlarn çok önemlilerinden kongreye katlacaklarna dair cevap da aldk. nallah yarn çok cokulu bir kongre gerçekletireceiz. Bütün halkmzn bu cokuya katlmasn bekliyoruz. diye konutu

Ana Sayfaya Git