Hüda-Par'da kongre bugün

HÜDA PAR, 3. Olağan Büyük Kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Hüda-Par'da kongre bugün

Bugün saat 10.00’da Ankara Ulus’ta bulunan Atatürk Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirecekleri 3. Olağan Büyük Kongresi öncesinde hazırlıklarını tamamlayan HÜDA PAR, bu kapsamda çok sayıda parti, STK, yurtiçi ve yurtdışında bulunan parti ve cemaat yetkililerine davetiye gönderdi.

Hazırlıkların tamamlandığı kongre salonu; yeşil, sarı ve beyaz renklerden oluşan parti bayraklarıyla süslendi. Salonda "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet", "Önce İnsan Öncelik Adalet", "Davamız; hürriyettir, adalettir, barıştır, kardeşliktir" yazılı dev afişler asılırken, ayrıca 6-8 Ekim şehitleri de unutulmadı. 6-8 Ekim 2014 yılında çıkan olaylarda HDP/PKK’liler tarafından katledilen şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının fotoğraflarının da kongre salonunda asıldığı görüldü.

Yapılan hazırlıklarla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, kongre için yaklaşık bir ay boyunca hazırlık yaptıklarını belirtti.

KONGRE HAZIRLIĞI

Kongreye tüm halkı davet ettiklerini ifade eden Demir, "Allah kısmet ederse partimizin 3. Olağan Büyük Kongresini yarın inşallah gerçekleştireceğiz. Bu amaçla bir aydan beri devam ettiğimiz kongre hazırlıklarımız nihayet bugün sona erdi. İnşallah bizler, salonumuz ve partimiz ve partililerimiz hazır. İnşallah halkımız da hazırdır, bütün halkımızı kongremize bekliyoruz." dedi.

Kongreye Türkiye'deki tüm parti yetkililerini davet ettiklerini aktaran Demir, "Bunula beraber bütün sivil toplum kuruluşlarını davet ettik. Türkiye’den, İran’dan, Irak’tan, Suriye’den, Filistin’den birçok değerli şahsiyeti, partiliyi ve kanaat önderini davet ettik. Bunların çok önemlilerinden kongreye katılacaklarına dair cevap da aldık. İnşallah yarın çok coşkulu bir kongre gerçekleştireceğiz. Bütün halkımızın bu coşkuya katılmasını bekliyoruz." diye konuştu

Kaynak: Diyarbakır Söz