Huder'de Denli dönemi başladı

Hukuki Araştırmalar Derneği'nin Diyarbakır Şubesinin olağan kongresi yapıldı. Dernek üyeleri başkanlığa Av. Hüseyin Denli'yi getirdi.

Haberler 29.11.2019 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hukuki Aratrmalar Dernei (HUDER) Diyarbakr ubesinin Olaan Genel Kurulunda bakanla Av. Hüseyin Denli seçildi.

Denein Yeniehir ilçesindeki Genel Kurul toplantsna eski ve yeni yönetimden avukatlar ile dernek üyeleri ve hukuk fakültesi örencileri katld.

HUDER KONGRES YAPILDI

Genel Kurulda tek liste halinde yaplan seçimde tüm delegelerin oyunu alan Av. Denli, HUDER Diyarbakr ubesi Bakan oldu.

Av. Denli konumada, tüm üyelere teekkür ederek, HUDER Diyarbakr ubesinde Bakan Yardmcs olarak görev aldm iki yldan beri çok güzel çalmalar yaptk. Bu iki ylda avukat ve stajyer avukatlara yönelik olarak meslek içi eitimler kapsamnda, konferanslar, seminerler düzenledik. Meslektalarmz arasnda kaynama ve iyi iletiim salanabilmesi için kahvaltl ve yemekli toplantlar tertip ettik. Bundan sonraki süreçte ise önceki etkinliklerimize ek olarak Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesin örencilerine yönelik çalmalar yapacaz. Bu sebeple yeni yönetimimize Hukuk Fakültesinde örenim gören arkadalarmz da dahil ettik dedi.

Dernee katk sunan eski yöneticilere de teekkür eden Av. Denli, konumasn öyle tamamlad

DENL HEDEFLERN AçIKLADI

Dicle Üniversitesinde örenim gören örencileri dernek bünyesine dahil ederek daha kendileri örenci iken derneimizi tansnlar istedik. Örencilik döneminde etkinliklerimizle ve HUDER ile tanan hukuk örencilerinin mezun olduktan sonra derneimizde daha aktif çalma yapmalarn ve dernein çtasn daha yukar çkarmalarn bekliyor ve umut ediyoruz. Geçmi dönemlerde derneimizin çalmalarnda emei geçen yönetici arkadalarmza teekkür ediyor, yeni yöneticilere baarlar diliyorum. Yaplan Genel Kurulun derneimiz için ve Diyarbakr Barosu için hayrlara vesile olmasn diliyorum.

Ana Sayfaya Git