Görüş Bildir

Huder'de Denli dönemi başladı

Hukuki Araştırmalar Derneği'nin Diyarbakır Şubesinin olağan kongresi yapıldı. Dernek üyeleri başkanlığa Av. Hüseyin Denli'yi getirdi.

Huder'de Denli dönemi başladı

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Diyarbakır Şubesinin Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Av. Hüseyin Denli seçildi.

Deneğin Yenişehir ilçesindeki Genel Kurul toplantısına eski ve yeni yönetimden avukatlar ile dernek üyeleri ve hukuk fakültesi öğrencileri katıldı.

HUDER KONGRESİ YAPILDI

Genel Kurulda tek liste halinde yapılan seçimde tüm delegelerin oyunu alan Av. Denli, HUDER Diyarbakır Şubesi Başkanı oldu.

Av. Denli konuşmada, tüm üyelere teşekkür ederek, “HUDER Diyarbakır Şubesinde Başkan Yardımcısı olarak görev aldığım iki yıldan beri çok güzel çalışmalar yaptık. Bu iki yılda avukat ve stajyer avukatlara yönelik olarak meslek içi eğitimler kapsamında, konferanslar, seminerler düzenledik. Meslektaşlarımız arasında kaynaşma ve iyi iletişim sağlanabilmesi için kahvaltılı ve yemekli toplantılar tertip ettik. Bundan sonraki süreçte ise önceki etkinliklerimize ek olarak Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesin öğrencilerine yönelik çalışmalar yapacağız. Bu sebeple yeni yönetimimize Hukuk Fakültesinde öğrenim gören arkadaşlarımızı da dahil ettik” dedi.

Derneğe katkı sunan eski yöneticilere de teşekkür eden Av. Denli, konuşmasını şöyle tamamladı;

DENLİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

“Dicle Üniversitesinde öğrenim gören öğrencileri dernek bünyesine dahil ederek daha kendileri öğrenci iken derneğimizi tanısınlar istedik. Öğrencilik döneminde etkinliklerimizle ve HUDER ile tanışan hukuk öğrencilerinin mezun olduktan sonra derneğimizde daha aktif çalışma yapmalarını ve derneğin çıtasını daha yukarı çıkarmalarını bekliyor ve umut ediyoruz. Geçmiş dönemlerde derneğimizin çalışmalarında emeği geçen yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni yöneticilere başarılar diliyorum. Yapılan Genel Kurulun derneğimiz için ve Diyarbakır Barosu için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi