Huzur toplumsal kalkınmadır!

Diyarbakır Valisi Güzeloğu "Sağlanan huzur ortamında artık sıra ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmadadır" dedi.

Haberler 27.12.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Salanan huzur ortamnda artk sra ekonomik, sosyal ve toplumsal kalknmadadr. dedi.

çüngü ilçesini ziyaret eden Vali Güzelolu, beraberinde çüngü Kaymakam Mehmet Durgut, Belediye Bakan Zübeyir Arslanca ve kamu kurum ve kurulularnn temsilcileriyle çüngü Öretmenevinde muhtarlarla düzenlenen toplantya katld.

Huzur ülkenin toplumsal kalknmasdr

Güzelolu burada yapt konumada, devletin, bölge halknn huzur ve refah için önemli çalmalar yürüttüünü belirterek, Millete hizmeti ibadet sayan anlay içerisinde olduklarn söyledi.

Hedeflerinin, millet düman ve ibirlikçilerinin hukuk içerisinde etkisiz hale getirilmesi, huzur ortamnda sosyal ve ekonomik kalknmann salanmas olduuna iaret eden Güzelolu, bunun için kurum müdürleriyle ilçeleri ziyaret ettiklerini vurgulad.

çeitli nedenlerle geçmite oluan açklarn ksa sürede giderilmesi ve hedeflere ulalmas için youn çaba gösterilmesi gerektiini vurgulayan Güzelolu, bunun ortak çaba ve gönül birliiyle gerçekletirilebileceini aktard.

-Bu ülkenin her ferdi birinci snf vatandatr

Terörle mücadeleye deinen Güzelolu, unlar kaydetti:

Hamdolsun ülkemizin her köesinde huzur ve güven tam anlamyla temin edilmi durumda. Salanan huzur ortamnda artk sra ekonomik, sosyal ve toplumsal kalknmadadr. nsan ve insani kalknmay merkezine alarak, eitimden balayarak istihdama ve ekonomiye kadar tüm çabamzn özünde bu var. Bu ülkenin her ferdi birinci snf vatandatr. Her birisi açsndan biz en iyisini arzulamaktayz.

Ana Sayfaya Git