İnce'den gençlere "maratona hazırlanın" mesajı

CHP'li muhaliflerin "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplama çalışmaları sürerken Muharrem İnce gençlere "maratona hazırlanın" mesajı verdi

Haberler 18.07.2018 - 11:06 Son Güncelleme : 18.07.2018 - 11:17

CHPli muhaliflerin Deiim ve Umut Kurultay ad altnda olaanüstü kurultay talebiyle balatt imza süreci devam ederken, gençlere seslenen Muharrem nce, imdi bir çiçei, bir meyveyi büyütür gibi yine emek emek daha uzun soluklu bir maratona birlikte hazrlanma zaman. ifadesini kulland.

AA muhabirinin ald bilgiye göre, CHP kurultay delegelerinin dün olaanüstü kurultay talebiyle noter kanalyla balattklar imza süreci devam ediyor.

mza sürecinin baladn dün düzenledii basn toplants ile duyuran CHP Bilecik Milletvekili Yaar Tüzün, delegelerden deiim için oy vermelerini istemiti.

Tüzün, düzenledii basn toplantsndan saatler sonra ise Twitter üzerinden gelinen noktay açklad.

Tüzün, açklamasnda, Basn açklamamzn ardndan 353 delegemiz Deiim ve Umut Kurultay çarmza destek vererek noterde imza verdi. Deiimi hep birlikte balatacaz. Baaracaz. ifadesini kulland.

CHP Tüzüüne göre imza süreci baladktan sonra 15 gün içinde toplam delege saysnn salt çounluu yani 625 kurultay delegesinin imzasnn parti genel merkezine bir hafta içinde verilmesi gerekiyor. Parti genel merkezi imzalarn ulamasnn ardndan 45 gün içinde olaanüstü kurultay toplamak zorunda.

nce, gençlere seslendi

CHPde olaanüstü kurultay için süreç devam ederken, parti içi muhalefetin genel bakan aday Muharrem nce ise Twitter hesabndan gençlere ve örencilere seslendi. Gençlerin, baaryla yürütülen 50 günlük kampanya sürecinin mimarlar olduuna iaret eden nce, u mesaj paylat:

Gençliinizin heyecan, tazelenmi umutlarnz, hayata pozitif bak açnzla kampanya döneminde harika ilere imza attnz, büyük emek verdiniz. Birlikte 81 milyon Türkiyeye yeni bir iklim, yeni bir nefes getirdik. 50 günlük kampanyann sonunda baracaz, büyüyeceiz, adilce bölüeceiz inancyla ayn anda atan 15 milyon yürek olduk.

Ana Sayfaya Git