Kadınlardan evet nöbeti

Siirt'te "Birlik için Evet Platformu" çatısı altında bir araya gelen 61 sivil toplum kuruluşu arasında bulunan kadın derneklerinin üyeleri, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için kurulan merkezde nöbet tuttu.

Haberler 10.04.2017 - 08:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güres Caddesinde oluturulan merkezde bir araya gelen platform üyeleri, merkezi ziyaret edenlere halk oylamasna ilikin bilgi verdi, tef çalarak evet slogan att.

Siirt Sosyal Giriimci Kadn Dernei Bakan Nurten Temiz, platform üyesi olarak erkekler gibi kadnlarn da gururla nöbet tuttuunu söyledi.

Kadnlarla tef çalarak nöbetlerini tamamlamay beklediklerini ifade eden Temiz, unlar kaydetti:

15 Temmuzda ei ve çocuuyla sokaklara dökülen kadnlar bugün de ülkemizin gelecei için, hayr diyen d ülkelere kar evet demek için toplanm bulunuyor. Tpk Nene Hatunlar ve Siti Hatunlar gibi platformu oluturan kadnlarmzla 15 Temmuzu unutturmamak ve geleceimize sahip çkp sanca daha da yukarlara tamak için buradayz.

Beyazay Dernei Bakan Yardmcs Reyhan endur ise kadnlarn da davas olduunu ve bu nedenle Türkiyenin gelecei için kadnlarn da evet nöbeti tuttuunu belirtti.

6 çocuu ve 15 torunu olan Ferice Elçiboa da çocuklar ve torunlarnn gelecei için nöbet tutmaya geldiini aktard.

Her zaman ve her yerde dik durduu sürece biz Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoanlayz. nallah muvaffak olacak. Türkiyemiz için, çocuklarmz için, vatanmz için, bayramz için ve çocuklarmzn gelecei için Rabbim onu bamzdan eksik etmesin. ifadelerini kullanan Elçiboa, sadece Türkiyeye deil, dünyaya lider olarak gördükleri Erdoan için her zaman duac olduklarn vurgulad.

çocuuyla nöbet tutan Azize Denizhan ise çocuumla nöbet için buraya geldik ve evet nöbetini tutuyoruz. Vatanmz ve bayramz için evet diyoruz. dedi.

- Gerekirse gözümüzü krpmadan çalacaz

Ev kadn Aye çelik, Cumhurbakan Erdoann kurucusu olduu AK Partinin kuruluundan beri çaltn ve bundan sonra da çalmaya devam edeceini söyledi.

Halk oylamasnda vatandan evet oyu kullanmas için kadnlarla nöbet tuttuunu ifade eden çelik, Cumhurbakanmz ve Babakanmz çok seviyoruz. u ana kadar onlar için ne yaptysak piman deiliz. Halk oylamasnda evet çkmas için sabaha kadar nöbet tutacaz. Ev ev, köy köy geziyoruz. Gerekirse gözümüzü krpmadan çalacaz. diye konutu.

Elif Tatar da mazlum ve madurlarn umudu olan Türkiyenin gelecei için evet nöbeti tuttuunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git