Kahveyi taradı!

Bismil'deki Horozcuların kahvehanesine kaleşnikofla baskın yapan şahıs, hasımlarını taradı. Bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberler 13.02.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçesinde bir kii hasmlarnn oturduu kahvehaneyi basarak, kalenikofla tarad. Saldrda bir kii hayatn kaybederken, iki kii de yaraland.

KAHVEHANEY BASTI

Alnan bilgiye göre, korkunç saldr olay önceki akam yaand. Bismilin Akpnar Mahallesi Örnek Caddede bulunan Horozcular Kahvehanesine gelen H.A. adl ahs, ilk önce kahvehanenin kapsn içerden kilitledi. Kahvede oturanlarn akn baklar içerisinde kavhaneyi üzerlerine kilitledikten sonra, paltosunun altndan çkard uzun namlulu kalenikof silahla, husumetli olduu akrabalarnn bulunduu taraf tarad.

GEL GÜZEL TARADI

H.A silahta bulunan tüm mermileri husumetli olduklar kiilerin üzerine boaltt. Korkunç saldrda, Feyzi Srms (55), Mehmet Faruk Deer (50) ve Necat Srms (73) yaraland. Saldrgan ise mermilerinin bitiminden sonra kapy açarak, kaçt. Yarallar ise silah sesleri üzerine gelen çevredeki vatandalarn yardmyla Bismil Devlet hastanesine kaldrld.

BR K ÖLDÜ, K YARALI

Saldrda ar yaralanan Feyzi Srms burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Dier yarallar Mehmet Faruk Deer ve Necat Srms burada yaplan ilk müdahalenin ardndan Diyarbakrdaki Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. Yarallar burada tedavi altna alnd.

LçEDE GÜVENLK ALARMI

Saldr olayndan sonra polis, mahallede geçivi karakol oluturarak güvenlik önlemlerini artrrken, kaçak saldrgan H.Ann ise yakalanmas için operasyon balatld. Olayla ilgili baz kiilerin ifadesine bavurulurken, H.Ann Srms ailesiyle husumeti olduu ve akraba olduklar örenildi.

Ana Sayfaya Git