Kamuda Atama Operasyonu!

Hazine Müsteşarlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 24.06.2018 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Buna göre, Hazine Müstearlnda açk bulunan birinci derece kadrolu Devlet Destekleri Genel Müdürlüüne Zekeriya Kayann atanmas kararlatrld.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlna ait atama karar ile açk bulunan birinci derece kadrolu Türk Patent ve Marka Kurumu Bakan Yardmclna Cemil Bapnar, açk bulunan Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliine Mehmet Karaca, açk bulunan birinci derece Aydn Bilim, Sanayi ve Teknoloji l Müdürlüüne Tunay çoban, Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji l Müdürlüüne ule Ciritciolu atand.

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakanlna ait atama kararyla açk bulunan birinci derece kadrolu Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardmcs ve Yönetim Kurulu Üyeliine Ferda Yldrmn, Hayvanclk Genel Müdürlüüne Bakanlk Müaviri Muhittin Eyimayann, açk bulunan çay letmeleri Genel Müdürlüü Yönetim Kurulu Üyeliine, Yusuf Ziya Alimin atanmas uygun görüldü.

GÜMRÜK VE TCARET BAKANLII

Gümrük ve Ticaret Bakanlna ait atama kararyla, açk bulunan birinci derece kadrolu Bayburt Ticaret l Müdürlüüne Erkan Zenginin, Rehberlik ve Tefti Bakanlna Gazi çalgann, Gümrük ve Ticaret Bamüfettiliine Ozan Diriözün, Bakanlk Müavirliine Cenk Sargölün, Dou Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüüne Hayrettin Yldrmn, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüüne Yaar Yaman Ocakn ve açk bulunan beinci derece kadrolu Gümrük ve Ticaret Müfettiliine Recep Ceyhann atamalar gerçekletirildi.

Maliye Bakanlna ait atama kararyla, açk bulunan birinci derece kadrolu Saytay Basavclna Mürsel Ali Kaplan, Vergi Müfettiliine lyas Koyuncu atand.

Ulatrma, Denizcilik ve Haberleme Bakanlna ait atama kararlaryla açk bulunan birinci derece kadrolu Haberleme Genel Müdürlüü Genel Müdür Yardmclna Gündüz engülün, Deniz Ticareti Genel Müdürlüüne Durmu Ünüvarn, Deniz ve çsular Düzenleme Genel Müdürlüüne Okay Klçn, Karayollar Genel Müdürlüünde stanbul Birinci Bölge Müdürlüüne brahim Halil Akgündüzün, Devlet Hava Meydanlan iletmesi Genel Müdürlüünde bo bulunan Yönetim Kurulu Üyeliine smail Selay Müreyin, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar letmesi Genel Müdürlüü Yönetim Kurulu Üyeliine smail çalarn atanmasna karar verildi.

Ana Sayfaya Git