Kan donduran olaylar

Boşanma aşamasındaki doktor, avukat eşini kurşun yağmuruna tutarak öldürdü, 22 yaşındaki genç kız evinde ensesinde vurularak ölü bulundu, 25 yaşındaki genç, nişanlısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haberler 20.05.2019 - 01:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile hekimi Dr. Mesut Iss, Dicle kent semtinde bir çocuk annesi olan avukat ei Müzzeyen Boylu Issyla, açlan boanma davas nedeniyle önce bulunduklar otomobilir içerisindoe tarttlar. Iss, çocuklarnn yannda tartmamak için otomobili yolun kenarna çekip, araçtan eiyle birlikte indi.

PE PEE 14 EL ATE ETT

Dr. Iss, tartmann büyümesi üzerine, silahn çekerek ei Müzeyyen Boylu Issy kurun yamuruna tuttu. Vücuduna isabet eden 14 kurunla kanlar içerisinde yere ylan Avukat Iss, olay yerinde hayatn kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapsaml soruturma balatrken, Dr. Mesut Iss ise polise teslim oldu.

AVUKATIN CEP TELEFONU

Buarada, öldürülen avukat Issnn telefonu çald. Olay yerindeki polis ve salk ekipleri, Issnn dakikalarca çalan telefonunu açamad. Ceseh otopsi için hastaneye kaldrlrken, Doktor Issnn bir dönem Ak Parti l Yönetiminde, ei Müzeyyenn da, Ak Parti Yeniehir Kadn Kollarnda görev yapt örenildi.

BAINDAN VURULAN KIZ

Buarada, Merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesinde oturan çalar ailesinin 22 yalarndaki kzlar Amine çalar, önceki akam evde bandan tabancayla vuruldu.. Bann arkasndan, enseye yakn bir noktadan vurulan çalar hayatn kaybetti. Polis, çalarn intihar m ettii, yoksa cinayete mi kurban gittiini aratryor.

NANLISI GENç BICAKLADI

Mardinin Nusaybin ilçesinde önce gün gece saatlerinde Hakk Kaya ile bulutuu kz arkada arasnda tartma çkt. Tartmada genç kz, yanndaki bça çekip Kayaya saldrd. Kaya, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Polis tarafndan gözaltna alnan genç kz, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

7 KATTAN ÖLÜME ATLADI

Merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesinde oturan Mehmet Ö., ailesiyle birlikte oturduu apartmann 7nci katndaki daireden atlad. Salk ekipleri tarafndan yaplan kontrolde Mehmet Ö.nün hayatn kaybettii belirlendi. Mehmet Ö.nün atlama an, oturduu binann güvenlik kamerasna da yansd.

DYARBAKIRda doktor Mesut Iss (45), çocuklarnn da bulunduu otomobilde tartt avukat ei Müzeyyen Boylu Issy (47), araçtan indirdikten sonra tabancayla 14 el ate ederek öldürdü.

ÖNCE ARAçTA TARTITILAR

Olay, öle saatlerinde Kayapnar ilçesinin Diclekent Semtinde meydana geldi. Aile hekimi olan ve bir dönem AK Parti l yönetiminde görev yapan Dr. Mesut Iss ve ei avukat ve bir dönem AK Parti Yeniehir lçesi Kadn Kollar Bakanl görevinde de bulunan Müzeyyen Boylu Iss, çocuklaryla birlikte bir etkinlikten dönerken, otomobilde tartmaya balad. Mesut Iss, çocuklarn yannda tartmamak için otomobilini yol kenara çekip, eini araçtan indirdi.

ARAçDAN NP YÜRÜDÜLER

Boanma aamasnda olan çift, araçtan indikten sonra yol kenarnda bir süre yürüyerek, aralarndaki tartmay sürdürdü. Tartmann büyümesi üzerine Doktor Mesut Iss, üzerindeki tabancay çekip, ei Müzeyyen Boylu Issya pe pee, 14 el ate etti. Vücuduna isabet eden kurunlarla kanlar içerisinde yere ylan Avukat Müzeyyen Boylu Iss, olay yerinde hayatn kaybetti.

TELEFONUNU KMSE AçAMADI

Silah sesleri üzerine olay örenen çevre sakinlerinin ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Asayi ve Cinayet masas ekipleri, olay yerinde inceleme yapmaya balad. Bu arada, öldürülen avukat Müzeyyen Boylu Issnn telefonu çald. Olay yerindeki polis ve salk ekipleri, Issnn dakikalarca çalan telefonunu açamad.

DOKTOR KENDLNDEN TESLM

Yaplan incelemenin ardndan Müzeyyen Boylu Issnn cenazesi, otopsi için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldrlrken, olayla ilgili geni çapl soruturma ve inceleme balatld. Buarada, olayn ardndan kaçan zanl Mesut Iss, arabasyla çocuunu bilinmeyen bir yere braktktan sonra kendiliinden ilçe karakoluna giderek polise teslim oldu. Issnn sorgulamasna balanlrken, olay haber alan Avukat Issnn yaknlar, hastaneye akn etti.

UZAKLATIRMA KARARI VARDI

Öte yandan olayn duyulmasnn ardndan Diyarbakr Barosu eski Bakan Mehmet Emin Aktar, sosyal medya hesabndan ilginç bir paylamda bulundu. Akarn Boanma davas açm, uzaklatrma karar da olduu halde çocuklar babalarn(!) görsün diye çok üzgün olmak bir ey ifade etmeyecek Üzgünüm. Nur içinde yat Müzeyyen kardeim eklinde bir paylamda bulunmas dikkat çekti.

EVNDE BAINDAN VURULDU

Buarada, Merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesinde oturan çalar ailesinin 22 yalarndaki kzlar Amine çalar, önceki akam evde bandan tabancayla vuruldu. Ailenin ihbar üzerine adrese, polis ve salk ekipleri sevk edildi. Bann arkasndan, enseye yakn bir noktadan yaralanan Amine çalar, ambulansla Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

CNAYET M, NTHAR MI.

lk müdahalesinin ardndan da Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ancak Amine çalar, doktorlarn tüm çabasna karn, dün sabah saatlerinde kurtarlamad. Polis, Amine çalarn intihar m ettii, yoksa cinayete mi kurban gittiini belirlemek için çalmalarn sürdürüyor.

KIZ ARKADAINI BIçAKLADI

Öte yandan, Mardinin Nusaybin ilçesinde önce gün gece saatlerinde Hakk Kaya(25) ile bulutuu kz arkada arasnda tartma çkt. Tartma ksa sürede kavgaya dönütü. Kavga srasnda genç kz, yanndaki bça çekip Hakk Kayaya saldrd. Ar yaralan Kaya, çevredekilerin çard ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldrld. Ancak Kaya, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Polis tarafndan gözaltna alnan genç kz, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git