Kapıları yıktı

Ağrı'da mazbatasını alan Sayan, X-ray cihazı ile odasının kapısını söktürdü.

Haberler 06.04.2019 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ARIda, 31 Mart Mahalli dareler Genel Seçimlerinde, AK Partiden belediye bakanlna seçilen Savc Sayan, mazbatasn ald. Belediye binasndaki makamna geçen Sayan, ilk i olarak giriteki X-ray cihaz ile odasnn kapsn söktürdü.

Pazar günü yaplan Mahalli dareler Genel Seçimlerinde, Ar Belediye Bakanlna seçilen Savc Sayan, l Seçim Kurulunda mazbatasn ald. Merkez Camiinde okuttuu mevlit sonras 1 Mart 2017den beri kayyumla yönetilen belediyeye geçen Sayan, görevi Vali Süleyman Elbandan devrald.

KAPILARI YIKTI

Sayan, Elbana bugüne kadarki hizmetleri için teekkür etti. Belediyede ilk i olarak giriteki X-ray cihaz ile makam odasnn kapsn söktüren Sayan, Ben size hizmetkarlk yapacam. Resmiyet yok. stediiniz yerde sorun, istediiniz yerde yanma gelin, istediiniz yerde beni bulun, durdurun. Hepiniz benim büyüümsünüz. Burada bugün kapy söküyorum, X-ray cihazn söküyorum. Arandnzda çakmanz kimse almayacak. Beni öldürecekse siz öldürün, siz öldürün. Ben Allahtan baka koruma istemiyorum. En büyük koruma Allahtr ve sizlersiniz diye konutu.

Ana Sayfaya Git