Karacadağ'da vatandaş buluşması

İL Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Karacadağ bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 27.11.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgenin önemli kanaat önderlerinden Ahmet Karacadan davetlisi olarak Alatosun Mahallesini ziyaret eden Güzelolu ve beraberindekiler, Seyit brahim türbesini ziyaret ederek dua etti.

VATANDA BULUMASI

Öle namazn mahalle camisinde klan heyet, kanaat önderi Ahmet Karacadan evinde kurulan köy sofrasna misafir olurken devlet-millet dayanmas adna anlaml görüntüler ortaya çkt. Yemekten sonra çevre köylerin muhtarlaryla bir araya gelen Vali ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Güzelolu, köylerin sorunlaryla ilgili talepleri dinledi.

KARAçADAA çIKARMA

Öte yandan 18inci yüzylda yaam olan Seyit brahim hakknda Ahmet Karacadadan bilgi alan Vali Güzelolu, bundan önce olduu gibi bundan sonra da mesafe tanmadan vatandalarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Karacada bulumasn deerlendiren Hüseyin Beyolu, Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakanvekilimiz sayn Hasan Basri Güzelolu büyük bir ak ve enerji ile Diyarbakra hizmet ediyor. çok güzel bir buluma oldu. Kendisinin önderliinde, bilgi ve birikiminin nda tüm bölgelerimize hizmetler kazandrmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git