Karacadağ'da vatandaş buluşması

İL Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Karacadağ bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karacadağ'da vatandaş buluşması

Bölgenin önemli kanaat önderlerinden Ahmet Karacadağ'ın davetlisi olarak Alatosun Mahallesi'ni ziyaret eden Güzeloğlu ve beraberindekiler, Seyit İbrahim türbesini ziyaret ederek dua etti.

VATANDAŞ BULUŞMASI

Öğle namazını mahalle camisinde kılan heyet, kanaat önderi Ahmet Karacadağ'ın evinde kurulan köy sofrasına misafir olurken devlet-millet dayanışması adına anlamlı görüntüler ortaya çıktı. Yemekten sonra çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya gelen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Güzeloğlu, köylerin sorunlarıyla ilgili talepleri dinledi.

KARAÇADAĞ'A ÇIKARMA

Öte yandan 18'inci yüzyılda yaşamış olan Seyit İbrahim hakkında Ahmet Karacadağ'dan bilgi alan Vali Güzeloğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mesafe tanımadan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Karacadağ buluşmasını değerlendiren Hüseyin Beyoğlu, "Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz sayın Hasan Basri Güzeloğlu büyük bir aşk ve enerji ile Diyarbakır'a hizmet ediyor. Çok güzel bir buluşma oldu. Kendisinin önderliğinde, bilgi ve birikiminin ışığında tüm bölgelerimize hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz