Kaya ticaretimizi sekteye uğrattı!

Babil Garden Kır Düğün Alanı, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlunun düğünü için imzalanan sözleşmeye uyulmadığı belirtilerek, bu nedenle kurumlarının maddi zarara uğratıldığı bildirildi.

Haberler 15.06.2019 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babil Garden Kr Düün Alanndan yaplan açklamada, Diyarbakr Sanayi ve Ticaret Odas Bakan Mehmet Kayann olunun düünü için imzalanan sözlemeye uyulmad belirtilerek, bu nedenle kurumlarnn maddi zarara uratld bildirildi.

Babil Garden Kr Düün Alan Yöneticisi Hazal Klnç, Diyarbakr Sanayi ve Ticaret Odas Bakan Mehmet Kayann kurumlaryla imzalad sözlemeye uymadn ve maddi zarara uramalar gerekçesiyle mekanlarnda basn açklamas yapt.

KAYA, DÜÜN çN BAKA BR MEKANLA ANLATI

Klnç, Diyarbakr Sanayi ve Ticaret Odas Bakan Mehmet Kayann 15 Haziran 2019 tarihinde olunun düününü Babil Garden Kr Düün Alannda yapmak üzere 13 Mart 2019 tarihinde hizmet sözlemesini görevlendirdii kii ile imzalattn söyleyerek, ancak Kayannn 27 Mays 2019 tarihinde düünü baka bir mekna alarak, müesseselerini itibar kaybna ve maddi zarara urattn öne sürdü.

15 Haziran tarihinin düün sezonunda çok deerli bir tarih olduunu hatrlatan Klnç, Bu tarihle ilgili olarak çok sayda talep olmasna karn böyle bir günde ticarethanenin sekteye uratlmas kabul edilemez. Ticaret Odas Bakan, ticareti sekteye uratmtr ifadelerini kulland.

MADURYETMZ GDERLMED

Konuyla ilgili hukuki sürecin balatldn kaydeden Klnç, öyle dedi:

Sözleme gerei son bir ay içerisinde yaplan düün iptallerinde düün tutarnn tamamnn ödenmesi hususunda balayc bir madde olmasna ramen, geçen 16 gün içerisinde maduriyetimiz giderilmemitir. Bu konuyla ilgili hukuki süreç balatlmtr. Ancak ehrimizin Ticaret ve Sanayi odas Bakanl makamnda oturan bir kiinin müessesimizin itibarn zedelemesi ve maddi kayba uratmas kabul edilemez bir durum olduunu siz kamuoyunun takdirine brakyoruz.

Ana Sayfaya Git