Görüş Bildir

Kaya ticaretimizi sekteye uğrattı!

Babil Garden Kır Düğün Alanı, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlunun düğünü için imzalanan sözleşmeye uyulmadığı belirtilerek, bu nedenle kurumlarının maddi zarara uğratıldığı bildirildi.

Kaya ticaretimizi sekteye uğrattı!

Babil Garden Kır Düğün Alanı’ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlunun düğünü için imzalanan sözleşmeye uyulmadığı belirtilerek, bu nedenle kurumlarının maddi zarara uğratıldığı bildirildi.

Babil Garden Kır Düğün Alanı Yöneticisi Hazal Kılınç, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın kurumlarıyla imzaladığı sözleşmeye uymadığını ve maddi zarara uğramaları gerekçesiyle mekanlarında basın açıklaması yaptı.

“KAYA, DÜĞÜN İÇİN BAŞKA BİR MEKANLA ANLAŞTI”

Kılınç, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın 15 Haziran 2019 tarihinde oğlunun düğününü Babil Garden Kır Düğün Alanında yapmak üzere 13 Mart 2019 tarihinde hizmet sözleşmesini görevlendirdiği kişi ile imzalattığını söyleyerek, ancak Kayan’nın 27 Mayıs 2019 tarihinde düğünü başka bir mekâna alarak, müesseselerini itibar kaybına ve maddi zarara uğrattığını öne sürdü.

15 Haziran tarihinin düğün sezonunda çok değerli bir tarih olduğunu hatırlatan Kılınç, “Bu tarihle ilgili olarak çok sayıda talep olmasına karşın böyle bir günde ticarethanenin sekteye uğratılması kabul edilemez. Ticaret Odası Başkanı, ticareti sekteye uğratmıştır” ifadelerini kullandı.

“MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLMEDİ”

Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını kaydeden Kılınç, şöyle dedi:

“Sözleşme gereği son bir ay içerisinde yapılan düğün iptallerinde düğün tutarının tamamının ödenmesi hususunda bağlayıcı bir madde olmasına rağmen, geçen 16 gün içerisinde mağduriyetimiz giderilmemiştir. Bu konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Ancak şehrimizin Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı makamında oturan bir kişinin müessesimizin itibarını zedelemesi ve maddi kayba uğratması kabul edilemez bir durum olduğunu siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi