Kaymakamlarla eğitim zirvesi!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, merkez ve taşra ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek, eğitim ve öğretimle ilgili zirve toplantısı yaptı. İstişare zirvesinde, kesintisiz ve sorunsuz bir eğitimin hedeflendiği bildirildi.

Haberler 02.11.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Vali Yardmclar, merkez ve d lçe Kaymakamlaryla, Eitim ve Öretim zirvesi yapt. Toplantda, ilin genel eitim durumu ele alnd.

Zirveye bakanlk eden Vali Güzelolunun yansra, Vali Yardmclar Dr. Ahmet Naci Helvac, Tuba Koal, Hac Hasan Gökpnar, Mesut Gazi Ambarc, Balar Kaymakam ve Vali Yardmcs Vekili Tolga Togan, Hukuk Müaviri Ayhan Abatay, Kayapnar Kaymakam Dr. Ozan Balc, Sur Kaymakam Bilal Özkan, Yeniehir Kaymakam Serdar Kartal, Silvan Kaymakam Adem çelik, Ergani Kaymakam Mesut çoban, Bismil Kaymakam Turgay Gülenç, Dicle Kaymakam Alparslan Klç, çermik Kaymakam Mehmet erif Olca, Kulp Kaymakam Fatih Dülgerolu, Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, çnar Kaymakam Selami Kaya, Eil Kaymakam Kürad Atak, Hani Kaymakam aban Arda Yazc, Lice Kaymakam Sinan Baak, çüngü Kaymakam Mehmet Durgut, Kocaköy Kaymakam Yusuf Turhan katld.

Toplantda, okullarn açlmasndan bugüne yaplan çalmalarn sonuçlar, mevcut skntlarn ve eksikliklerin giderilmesi konular istiare edildi. Eitim durumuyla ilgili genel deerlendirmeler yapld.

Ana Sayfaya Git