Kaymakamlarla eğitim zirvesi!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, merkez ve taşra ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek, eğitim ve öğretimle ilgili zirve toplantısı yaptı. İstişare zirvesinde, kesintisiz ve sorunsuz bir eğitimin hedeflendiği bildirildi.

Kaymakamlarla eğitim zirvesi!

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları, merkez ve dış İlçe Kaymakamlarıyla, Eğitim ve Öğretim zirvesi yaptı. Toplantıda, ilin genel eğitim durumu ele alındı.

Zirveye başkanlık eden Vali Güzeloğlu’nun yanısıra, Vali Yardımcıları Dr. Ahmet Naci Helvacı, Tuğba Koşal, Hacı Hasan Gökpınar, Mesut Gazi Ambarcı, Bağlar Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Tolga Togan, Hukuk Müşaviri Ayhan Abatay, Kayapınar Kaymakamı Dr. Ozan Balcı, Sur Kaymakamı Bilal Özkan, Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, Dicle Kaymakamı Alparslan Kılıç, Çermik Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş, Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, Çınar Kaymakamı Selami Kaya, Eğil Kaymakamı Kürşad Atak, Hani Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Lice Kaymakamı Sinan Başak, Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut, Kocaköy Kaymakamı Yusuf Turhan katıldı.

Toplantıda, okulların açılmasından bugüne yapılan çalışmaların sonuçları, mevcut sıkıntıların ve eksikliklerin giderilmesi konuları istişare edildi. Eğitim durumuyla ilgili genel değerlendirmeler yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz