KHK'lara yargı Yolu açacağız!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temurci: Milletimize vaadimizdir, KHK'lılara yargı yolunu açacağız.

Haberler 06.01.2020 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Biz10 TVde çalar Cilarann konuu oldu. Temurci, Gelecek Partisi olarak OHAL döneminde çkarlan KHKlarn yarg yolu açk olacak ekilde bir düzenlemeye gidilebilmesini parti programmza koyduk. OHALde de olsa hukuk askya alnamaz. Gelecek Partisi olarak milletimize vaadimizdir dedi.

Temurci KHKllar ile ilgili yöneltilen soruya da Hakszla uradn söyleyen insanlar direk il bakanlmza geliyorlard, bu konuyla ilgili olarak hukukçulardan oluan bir komisyonu da ilk defa kuran kii benim, burada meseleye bakm insaniydi dedi.

Erdoan hissetse Gelecek Partisi olmazd

u anda kurucumuz olan çok deerli insanlarn yaadklar baz durumlar önümüze geliyor. Bir kurucumuzun damad iinden oldu, eski Kahramanmara milletvekilimiz diyen Temurci sözlerini öyle sürdürdü:

Samimiyetle söylüyorum, bizim tandmz Recep Tayyip Erdoan 2001de partiyi kurduumuz Recep Tayyip Erdoan olsa ve yaadklarmz hissetse u anda Gelecek Partisi diye bir parti olmazd. Biz mazluma zulmeden herhangi bir siyasi anlayn tarafnda olabilir miyiz. Adaletsizliin, hukuksuzluun olduu, ülkede demokrasinin her geçen gün kan kaybettii bir yerde biz 2001de kurduumuz o partinin ortadan kalktn gördüümüzde önce kendi evimizin içinde bardk, ev yanyor dedik, hadi bu evi kurtaralm dedik. 31 Marta kadar bekledik. Cevap olarak bize kapy gösterdiler. Sadece biz deil, Türkiyenin her yerinde AK Partiye inanan insanlar o yapy terk etmeye baladlar.

Ana Sayfaya Git