Kız öğrencinin elini öptü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninde Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bir kız öğrencinin elini öptü.

Haberler 29.10.2017 - 13:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayram nedeniyle Diyarbakrda Atatürk Antna çelenk sunma töreni düzenlendi. çelenk sunma töreninde Vali Hasan Basri Güzelolu, bir kz örencinin elini öptü.

Diyarbakrda 29 Ekim Cumhuriyet Bayram dolaysyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

çELENK SUNMA

Antparkta gerçekletirilen törene, Vali Hasan Basri Güzelolu, CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulu, Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, 7. Kolordu ve Garnizon Komutan Tümgeneral Sinan Yayla, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erküt Güre, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, Sur Kaymakam Bilal Özkan, askeri ve mülki erkan katld.

SAYGI DURUU

Törende Diyarbakr Valilii, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanl ile Büyükehir Belediye Bakanl çelenkleri Atatürk Antna sunuldu. çelenklerin ardndan, sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasyla birlikte tören sona erdi.

VAL EL ÖPTÜ

Yamur altnda geçen törene katlan ve yamurluk giyen örencilerin yanna giden Vali Güzelolu, dereceye giren sporcular kutlayarak, bir kz örencinin de elini öptü.

Ana Sayfaya Git