Kız öğrencinin elini öptü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninde Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bir kız öğrencinin elini öptü.

Kız öğrencinin elini öptü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Diyarbakır'da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Çelenk sunma töreninde Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bir kız öğrencinin elini öptü.

Diyarbakır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

ÇELENK SUNMA

Anıtpark’ta gerçekleştirilen törene, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erküt Güre, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, Sur Kaymakamı Bilal Özkan, askeri ve mülki erkan katıldı.

SAYGI DURUŞU

Törende Diyarbakır Valiliği, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Çelenklerin ardından, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.

VALİ EL ÖPTÜ

Yağmur altında geçen törene katılan ve yağmurluk giyen öğrencilerin yanına giden Vali Güzeloğlu, dereceye giren sporcuları kutlayarak, bir kız öğrencinin de elini öptü.

Kaynak: Diyarbakır Söz