Poşetin içinde bir de mektup var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüs nedeniyle evden çıkmaları kısıtlanann 65 yaş ve üstü vatandaşlara kolonya ve maske dağıtılacağını açıklamıştı. Polis ve bekçiler, bugün maske ve kolonyaları vatandaşlara dağıtmaya başladı. Dağıtılan paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu da yer aldı.

Haberler 08.04.2020 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, koronavirüs salgn nedeniyle sokaa çkamayan 65 ya ve üstü vatandalara ücretsiz kolonya ve maske datlacan duyurmutu. Polis ve bekçiler, DÜN maske ve kolonyalarn datmna balad. Maske ve kolonyalar paketlenerek belirlenen kiilerin adreslerine götürüldü. Hediyelerin yan sra paketlerde Cumhurbakan Erdoann mektubu da yer ald. Cumhurbakan Erdoann 65 ya üstündeki vatandalara hitap ettii mektupta, Sizlerden ricam, bu salgn tehdidi ortadan kalkana kadar evlerinizde kalmanz, kesinlikte darya çkmamanzdr. Sizleri bu salgndan koruyabilmemizin en etkili yolu budur ifadeleri yer ald.

Polis ve bekçiler, maske ve kolonyalar Cumhurbakanmzn size çok selam var. Sizler bizim için çok kymetlisiniz. Evlerimizde kalarak inallah bu süreci atlatacaz. Cumhurbakanmz size bir hediye yollad diyerek vatandalara teslim etti.

DOLANDIRICILAR MZA ALIP BORçLANDIRIYOR

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann gönderdii hediyeyi vermek için gelen polis ve bekçiyi gören Nurettin bi, Bize bir mesaj geldi. Benzer yöntemlerle imza alan dolandrclar varm, bir tandmzn einin bana gelmi onun için bizi mesajla uyardlar. Hediye getirip kat imzalatp gidiyorlarm, imza alyor musunuz diye sordu. Polis memuru, Biz herhangi bir imza almyoruz. Böyle bir sknt durumunda sizden zorla imza almak isteyen olursa yada farkl yöntemlere girien olursa kesinlikle riayet etmeyin ve hemen 155i arayn bizler sizin emrinizdeyiz dedi.

Cumhurbakan Erdoann gönderdii hediyeyi alan Nermin bi, uan içine bakmadm ama güzel bir eydir. Zaten biz onun yolunda gidiyoruz, biz ona hizmet ediyoruz. çok teekkür ediyoruz. Allah uzun ömür versin, bamzdan eksik etmesin diye konutu. Bugün balayan datmlarn 10 gün boyunca devam edecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git