Korucular da evet diyor!

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "Biz güvenlik korucuları camiası olarak tıpkı daha önceki süreçlerdeki gibi dimdik; 750 şehit, 3 binin üzerinde gazi verme pahasına bunlara diz çökmediysek 16 Nisan'da da asla 'Hayır' cephesinde onlarla oyumuzun rengi bir olmayacak." dedi.

Haberler 22.02.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sözen, merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Cahit Stk Taranc Kültür Merkezinde güvenlik korucularyla bir araya geldi.

ehit ve gazi olma pahasna görev yapan dava arkadalaryla bir araya gelmenin sevincini yaadklarn kaydeden Sözen, sadece Diyarbakrda deil rnak, Hakkari ve Vanda da arkadalaryla görütüklerini, anlurfa, Mardin, Batman ve Siirtte de buluacaklarn söyledi.

Ülkenin çok zor bir süreçten geçtiini dile getiren Sözen, özellikle 15 Temmuz darbe gecesinde ülkede 35 yldr neden terörün bitmediini, neden bölge insann bilinçli bir ekilde terörize edildiini herkesin açk bir ekilde gördüünü belirtti.

Ülkede Türk Silahl Kuvvetleri üniformas içerisine szm hain FETÖcü generaller PKK terör örgütü ile adeta bir olmu, ayn merkezden kumanda edilmi, ald ayn talimatlar dorultusunda ülkemizin birliini ve bütünlüünü parçalamaya çalmlar. diyen Sözen, bunu Gezi olaylarnda, 17-25 Aralkta, 6-7 Ekim olaylarnda ve en son da 15 Temmuzda vergilerle alnan jetlerle halkn üzerine kurunlar skmak suretiyle denediklerini kaydetti.

KORUCULAR EVET DYECEK

çanakkalede bunlara geçit verilmedii gibi 15 Temmuzda da geçit verilmediini ifade eden Sözen, öyle devam etti:

Hayr cephesinde birleen HDP, PKK, FETÖ, DEA, PYD, YPG ve bunlarn arkasnda bunlar kumanda eden d merkezler, bata Sayn Cumhurbakanmzn nezdinde ülke olarak bizlere diz çöktürmeye çalyorlar. Güvenlik korucular camias olarak, tpk daha önceki süreçlerdki gibi dimdik; 750 ehit, 3 binin üzerinde gazi verme pahasna bunlara diz çökmediysek 16 Nisanda da asla Hayr cephesinde onlarla oyumuzun rengi bir olmayacak. PKK, HDP, DEA, FETÖ ksacas ülkemizin dümanlaryla oyumuz bir olmayacak. Biz referandumda arkadalarmzn Evet oyu kullanmas için gece gündüz çalyoruz.

Sözen, Referandumda iyi niyetle Hayr oyu kullanacam diyen saduyulu vatandalara sayg duyarz. Onlarn oyuna da sayg duyuyoruz. Ülkemizi bölmek ve parçalamak için bata Sayn Cumhurbakanmza ve milletimize diz çöktürmek için Hayr cephesinde buluanlarla asla bir arada olmayacaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git