Köylüler kapıştı!

Suriye sınırına yakın Hatunlu Mahallesi'nde iki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Haberler 15.01.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ksa sürede tal, sopal ve silahl kavgaya dönüen olayda Abdulvahap Aydn, Ammar Aydn, Abdurrezzak Aydn, Erkan Aydn, Nuray Aydn, Zübeyde Aydn, Zarge Aydn, Sibel Aydn, Feride Aydn, Hatice Aydn, Suriye uyruklu brahim Ali, brahim erif ve Berna Ali ile henüz kimlikleri örenilemeyen 2 kii yaraland.

MARDNin merkez Artuklu ilçesine bal Suriye snrnda bulunan Hatunlu Köyünde 2 aile arasnda arazi anlamaszl nedeniyle çkan silahl kavgaya dönütü. Silah, sopa ve talarn kullanld çatmada, 2si kadn 10 kii yaraland.

SINIR KÖYÜNDE KAV GA

Merkez Artuklu ilçesinin Suriye snrnda bulunan Hatunlu Köyünde dün 2 aile arasnda arazi anlamaszln ötürü tartma yaand. Tartmann büyümesiyle iki aile silahl, sopal ve tal çatma çkt. çatmada, Abdulvahap A. (43), Ammar A. (21), Abdurrezzak A. (34), Erkan A. (36) Nuray A. (30) ile Suriyeli brahim Ali (55), brahim erif (19), Berna Ali (36) ve isimleri örenilemeyen 2 kii yaraland. Kavga ardndan çevredekilerin ihbar üzerine köye çok sayda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

10 K YARALANDI

Kavgada yaralananlara salk ekiplerince yaplan ilk müdehale ardndan Mardin ve Kzltepedeki hastanelere ambulansla kaldrlarak, tedavi altna alnd. Yaral Suriyelilerin, kavgaya karan bir ailenin arazisinde çaltklar ifade edildi. Olayla ilgili soruturma balatlrken, jandarma kavgaya karanlarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git