Kurtuluşa dua edelim!

Berat Gecesi'nin önemine ve faziletine dikkat çeken bir mesaj yayınlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan insanlığın karşı karşıya bulunduğu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesinin bertaraf edilmesi için dua etmelerini istedi.

Haberler 07.04.2020 - 03:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR-Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed sallallhu aleyhi ve selleme (SAV), Cebrail aleyhisselm (AS) tarafndan vahiy ile peygamberliinin bildirildii, aban aynn on dördünü on beine balayan gece olan Berat Gecesi dolaysyla mesaj yaynlayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, insanln büyük bir felaketle kar karya olduuna dikkat çekerek bu kutlu gecenin bol dua ve ibadetle deerlendirilmesi gerektiini kaydetti. Beyolu mesajnda,zor günlerin atlatlmas için sabr, birlik ve beraberlik mesaj da verdi.

Dua Ederek Deerlendirelim

Bakan Beyolu,nsanlk tarihin en bu büyük dramlarndan birini yayor. Sorun küresel,mücadelemiz ulusal. Ülkemiz, bu anlamda bir milli mücadele veriyor. Yüce rabbimizin samimi duygularla edilen dua ve yakarlar kabul ettii bu ulvi ve müstesna geceyi iyi deerlendirelim. nsanln kurtuluu,islam alemi ve ülkemizin sal ve huzuru için bol bol dua edip ibadet yapalm. Millet olarak mücadelemizi sabrla verelim,birlik ve beraberliimizi muhafaza edelim. Bu gece ayn zamanda yaklamakta olan Ramazan aynn müjdecisidir. Allahn rahmetinin yeri ve göü kaplad Berat Gecesinin; Milletimiz, slam alemi ve tüm insanlk için kurtulua ve hayrlara vesile olmasn temenni ediyorum. Gecemiz mübarek olsun. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git